• Opening voorjaar 2020!

    Opening voorjaar 2020!

Oegstgeest

Opening Tuincentrum de Bosrand Oegstgeest voorjaar 2020!

De Bosrand blijft groeien en inmiddels is de bouw gestart van een tuincentrum en een distributiecentrum op het voormalige MEOB-terrein in Oegstgeest. Naast de bestaande tuincentra in Wassenaar, Alphen a/d Rijn, Rijsbergen en Woerden komt er dus ook een vijfde vestiging bij in Oegstgeest. Opening van het tuincentrum zal maart 2020 zijn als alles volgens planning verloopt. De Bosrand en de rest van het bedrijventerrein zullen duurzaam gaan opereren. Er zullen zonnepanelen geplaatst worden en het bedrijventerrein zal het eerste gasloze terrein van Nederland worden.

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van het tuincentrum en door deze uitbreiding kunnen wij u als klant nog beter van dienst zijn. In het nieuwe distributiecentrum zal de opslag van goederen en de verdeling van groen (ook van de eigen kwekerijen) en de overige producten op één locatie gerealiseerd worden, waardoor de vestigingen dagelijks nog sneller en volledig beleverd kunnen worden. Ook biedt dit mogelijkheden om het assortiment in de toekomst online te kunnen tonen.

Het tuincentrum in Wassenaar heeft een regionale functie en in bepaalde periodes is het dusdanig druk dat de parkeercapaciteit te beperkt is. Door een extra tuincentrum in Oegstgeest erbij wordt de parkeerdruk in Wassenaar verlaagd en blijft het winkelplezier en daarnaast goed advies en aandacht voor u als klant gewaarborgd. Ook zal het assortiment bij De Bosrand verbreed worden door bijvoorbeeld op het gebied van tuinmeubelen en interieur verschillende merken op de locaties in Wassenaar en Oegstgeest aan te bieden. De Bosrand zal dus zeker niet vertrekken uit Wassenaar, waar haar groene wortels liggen.

Wij verwelkomen u volgend jaar graag in een prachtig nieuw tuincentrum in Oegstgeest of in een van de andere vestigingen!

Klik hier voor meer info en open vacatures!

Locatie

Routebeschrijving

Oegstgeest
Haarlemmerstraatweg
Oegstgeest

-
-