• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Tuinrestaurant

Tuinrestaurant De BosrandProbeer ook eens ons gezellige tuinrestaurant uit! Sinds enkele jaren beschikt iedere vestiging van De Bosrand over haar eigen gezellige tuinrestaurant. Even snel een bakje koffie? Of ontspannen lunchen in een groenrijke omgeving? Kom langs en ontdek het bij uw vestiging van De Bosrand.

High Tea bij Tuincentrum De Bosrand

Even lekker bijkletsen met familie of vriendinnen onder het genot van lekkernijen in een groenrijke omgeving. De Tuinrestaurants van Tuincentrum De Bosrand bieden je een High Tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke Engelse specialiteiten, zowel zoet als hartig en warm als koud, met daarbij natuurlijk thee in verschillende varianten. Probeer het nu voor € 14,99 per persoon!

Een leuk cadeau!

Wil je iemand op originele manier verrassen? Geef een High Tea cadeau! Heerlijk genieten en ontspannen in een groenrijke omgeving,
​daar maakt u iedereen blij mee! Vraag ernaar in het Tuinrestaurant.

Hoe kun je reserveren?

Om een optimale High Tea te kunnen garanderen is vooraf reserveren gewenst.
Reserveren minimaal één dag van te voren tot uiterlijk 11:00 uur. Voor grotere groepen vragen wij u om langer van te voren te reserveren.
Reserveren is zowel telefonisch, bij een medewerker in het Tuinrestaurant of per e-mail mogelijk. Klik hier voor uw vestiging van De Bosrand.
Op zondag kunt u enkel bij Tuincentrum De Bosrand Woerden een High Tea reserveren, bij de andere vestigingen is dit helaas niet mogelijk.
Gedurende het hoogseizoen kunnen we u vragen uw reservering op een andere dag te laten plaatsvinden, dit om u een optimale
High Tea te kunnen garanderen. Wij vragen hiervoor uw begrip.