.

Tuinmeubelen Breda

tuinmeubelen kopenTuinmeubelen kopen in Breda en omgeving? U bent bij TC de Bosrand van harte welkom. Binnen en buiten gaan steeds meer in elkaar over, dus ook de tuin verdient een sfeervolle en comfortabele inrichting. Met de juiste tuinmeubelen in uw tuin geniet u het hele zomerseizoen van het buitenleven, zo comfortabel als het maar kan!

Tuinmeubelen van bekende merken

We kopen onze tuinmeubelen in Breda in bij de diverse topmerken. Van een complete tuinset of loungeset tot de losse tuinmeubelen die er beschikbaar zijn, u kunt rekenen op een uitgebreid assortiment. U bent voor uw tuinmeubelen in Breda en omgeving bij ons aan het juiste adres. Onze vestiging in Rijsbergen is gemakkelijk te bereiken vanuit Breda en u vindt hier een uitgebreid aanbod aan tuinmeubelen waar u met plezier gebruik van maakt!

Ontdek ons gevarieerde aanbod aan tuinmeubelen!

Zoals u ziet kunt u voor alle soorten tuinmeubelen bij ons terecht. Wji hebben diverse bekende en hoogwaardige merken in ons assortiment, zoals:

  • Borek
  • Kettler
  • Max & Luuk
  • Persoon Outdoor Living
  • Royal Seasons
  • Timber

Met allemaal een eigen stijl en kenmerken, is er voor iedereen wel een geschikte stijl te vinden in ons tuincentrum. Heeft u speciale wensen? Vraag ons dan gerust om advies, wij helpen u graag!

Bezoek TC de Bosrand voor tuinmeubelen en meer!

Naast de diverse meubelen, hebben wij ook andere tuinartikelen die het buitenleven nét een beetje aangenamer maken. Van barbecues tot aan parasols en schaduwdoeken én andere handige accessoires. In onze tuincentra vindt u alles om het hele seizoen te genieten van uw tuin. Wij staan in onze tuincentra voor u klaar voor adviezen en meer informatie. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te mailen naar rijsbergen@tcdebosrand.nl of door te bellen naar 076-5961885. Graag tot ziens in een van onze tuincentra!