Tuinhout Utrecht

Tuinhout kopenOp zoek naar tuinhout in Utrecht? Voordelig tuinhout van goede kwaliteit kopen? U bent bij ons in TC de Bosrand aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u rekenen op verschillende soorten tuinhout. Wilt u een schutting zetten of een complete blokhut (laten) plaatsen? U bent in onze tuincentra aan het juiste adres! Onze vestiging in Woerden is gemakkelijk te bereiken vanuit Utrecht en ook hier vindt u ons tuinhout assortiment. 

Schuttingen, blokhutten en meer tuinhout mogelijkheden

Ons tuinhout in Utrecht is geschikt voor verschillende toepassingen. Wilt u een mooie houten bloembak maken of zorgen voor een schutting die wat meer privacy in de tuin creëert? Gaat het u om een blokhut van hout of wilt u een ander object in elkaar zetten? Ons tuinhout in Utrecht is goed van kwaliteit, onze medewerkers kunnen u adviseren over het afwerken en aflakken daarvan. Zo weet u zeker dat het optimaal behouden blijft. Of u nu een tuinhuis wilt bouwen of een vlonder, met ons tuinhout kunt u rekenen op kwaliteit!

Ons tuinhout assortiment nabij Utrecht

Er zijn uiteraard vele mogelijkheden, maar een aantal voorbeelden die u kunt bekijken zijn:

Voor het juiste onderhoud en de afwerking van het hout bent u bij ons ook aan het juiste adres. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Tuinhout kopen in Utrecht

U kunt het tuinhout in Utrecht bij ons in het tuincentrum komen kopen of bestellen, bijvoorbeeld wanneer u een grote hoeveelheid nodig heeft. We gaan er direct voor u mee aan de slag. Ook voor vragen over het juiste gebruik en onderhoud kunt u uiteraard bij ons terecht. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0348-415667 of door een mail te sturen naar [email protected]. Tot ziens bij tuincentrum De Bosrand nabij Utrecht!