• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Restaurant De Plantage

Onze gezellige restaurants zijn geopend!

Alle tuincentra van De Bosrand hebben een sfeervol restaurant. Hier kan je terecht voor een heerlijk ontbijt, een lunch of high tea. Maar ook voor een heerlijke koffie met gebak ben je bij ons op het juiste adres. In ons restaurant heb je een grote keuze uit koude en warme gerechten in een groene omgeving. Ook voor glutenvrij eten kun je bij ons terecht! De restaurants in Alphen a/d Rijn en Rijsbergen hebben ook een terras buiten beschikbaar.

Bekijk hieronder onze menukaart:

(De menukaart kan afwijken per vestiging!)

Ga naar menu »

 

Ontbijt bij Tuincentrum De Bosrand

Begin je dag goed met een ontbijt naar keuze of maak gebruik van het ontbijtbuffet voor een compleet ontbijt voor maar € 3,50!

Let op: Alphen a/d Rijn, Woerden en Rijsbergen starten pas woensdag 28 juli met het ontbijt! In Wassenaar en Oegstgeest is deze wel al beschikbaar!

High Tea bij Tuincentrum De Bosrand

Even lekker bijkletsen met familie of vriendinnen onder het genot van lekkernijen in een groenrijke omgeving. De Plantage van Tuincentrum De Bosrand biedt je een High Tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke Engelse specialiteiten, zowel zoet als hartig en warm als koud, met daarbij natuurlijk thee in verschillende varianten. Probeer het nu voor € 14,99 per persoon!

Reserveren high tea

Om een optimale High Tea te kunnen garanderen is vooraf reserveren gewenst. Reserveren graag minimaal één dag van te voren tot uiterlijk 11:00 uur. Voor grotere groepen vragen wij je om langer van te voren te reserveren. Reserveren is zowel telefonisch of per e-mail mogelijk. Klik hier voor jouw vestiging van De Bosrand.

In het weekend zijn de mogelijkheden voor een high tea beperkt om een optimale high tea te garanderen. Op zaterdag is een high tea alleen in Alphen a/d Rijn mogelijk op dit moment. En op zondag wordt er nergens high tea gereserveerd.

Een leuk cadeau!

Wil je iemand op originele manier verrassen? Geef een High Tea cadeaubon! Heerlijk genieten en ontspannen in een groenrijke omgeving, ​daar maak je iedereen blij mee! Vraag ernaar in het Tuinrestaurant.

Overige faciliteiten

Al onze restaurants beschikken over gratis WiFi en toiletten en speelhoek voor de kleine kinderen. De vestigingen in Oegstgeest en Alphen a/d Rijn hebben ook laadpalen voor jouw elektrische auto beschikbaar om gebruik van te maken tijdens een winkelbezoek.

High-tea bij Tuincentrum De Bosrand

Openingstijden Restaurant De Plantage
(Let op: de keuken sluit een half uur voordat het restaurant dicht gaat)

Wassenaar: Geopend

Maandag t/m zaterdag

09:00- 17:00 

Zondag

10:00-16:30 

Woerden: Geopend

Maandag t/m zaterdag

09:00-17:00

Zondag

10:00-16:30

Oegstgeest: Geopend

Maandag t/m zaterdag      

09:00-17:00

zondag

12:00-16:30

Alphen a/d Rijn: Geopend

Maandag t/m zaterdag       

09:00-17:00

zondag

10:00-16:30

Rijsbergen: Geopend

Maandag t/m zaterdag

09:00-17:00

zondag

10:00-16:30