Restaurant De Plantage

Helaas zijn op dit moment alle restaurants in onze tuincentra gesloten. 

Sinds enkele jaren beschikt iedere vestiging van De Bosrand over haar eigen gezellige restaurant. Even snel een bakje koffie? Of ontspannen lunchen in een groenrijke omgeving?  Alles wordt vers bereid en ons menu veranderd per seizoen! Ook voor glutenvrij eten kunt u bij ons terecht! Kom langs en ontdek het bij uw vestiging van De Bosrand. 

Bekijk hieronder de menukaarten van de verschillende vestigingen:

Tuinrestaurant De Bosrand

High-tea bij Tuincentrum De Bosrand

High Tea bij Tuincentrum De Bosrand

Even lekker bijkletsen met familie of vriendinnen onder het genot van lekkernijen in een groenrijke omgeving. De Plantage van Tuincentrum De Bosrand bied je een High Tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke Engelse specialiteiten, zowel zoet als hartig en warm als koud, met daarbij natuurlijk thee in verschillende varianten. Probeer het nu voor € 14,99 per persoon!

Een leuk cadeau!

Wil je iemand op originele manier verrassen? Geef een High Tea cadeau! Heerlijk genieten en ontspannen in een groenrijke omgeving, ​daar maakt u iedereen blij mee! Vraag ernaar in het Tuinrestaurant.

Hoe kun je reserveren?

Om een optimale High Tea te kunnen garanderen is vooraf reserveren gewenst. Reserveren minimaal één dag van te voren tot uiterlijk 11:00 uur. Voor grotere groepen vragen wij u om langer van te voren te reserveren. Reserveren is zowel telefonisch, bij een medewerker in het Tuinrestaurant of per e-mail mogelijk. Klik hier voor uw vestiging van De Bosrand.

Op zondag kunt u enkel bij Tuincentrum De Bosrand Woerden een High Tea reserveren, bij de andere vestigingen is dit helaas niet mogelijk. Gedurende het hoogseizoen kunnen we u vragen uw reservering op een andere dag te laten plaatsvinden, dit om u een optimale High Tea te kunnen garanderen.

Overige faciliteiten

Al onze restaurants beschikken over gratis WiFi en toiletten.

Openingstijden keuken Restaurant De Plantage

Alphen a/d Rijn

Maandag t/m zondag gesloten
   

Rijsbergen

Maandag t/m zondag      gesloten
   
   

Wassenaar

Maandag t/m zondag gesloten
   
   

Woerden

Maandag t/m zondag gesloten
   

Oegstgeest

Maandag t/m zondag gesloten