Restaurant De Plantage

Tuinrestaurant De BosrandProbeer ook eens ons restaurant De Plantage uit! Sinds enkele jaren beschikt iedere vestiging van De Bosrand over haar eigen gezellige restaurant. Even snel een bakje koffie? Of ontspannen lunchen in een groenrijke omgeving?  Alles wordt vers bereid en ons menu veranderd per seizoen! Ook voor glutenvrij eten kunt u bij ons terecht! Kom langs en ontdek het bij uw vestiging van De Bosrand. 

Bekijk hieronder de menukaarten van de verschillende vestigingen:
Alphen a/d Rijn

Rijsbergen
Wassenaar
Woerden

Ontbijt bij De Bosrand Alphen a/d Rijn

Wist u dat u bij De Bosrand in Alphen a/d Rijn ook kunt genieten van een heerlijk ontbijt? Voor de prijs van €5,50 p.p. verwennen wij je met een heerlijk ontbijt. Kies uit verse jus d'orange, koffie of thee met daarbij een croissant, jam, 2 belegde minibroodjes, yoghurt en cruesli. Het ontbijt is verkrijgbaar van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 11:30 uur en op zondag van van 10:30 uur tot 11:30 uur. Vooraf reserveren is niet nodig, tenzij u met een grote groep lang wilt komen!

Voor de kids

Onze restaurants hebben ook leuke en lekkere menu's voor de kinderen, zoals het kids special menu. Hierbij krijgen zij een lekker sapje, tosti ham en/of kaas, kindersurprise ei en kleurplaatje met kleurpotloden. Ook beschikken onze restaurants over een kinderhoek. Op deze manier kunnen uw kinderen lekker spelen terwijl u rustig van uw broodje kan genieten!

Glutenvrij eten

Ook voor glutenvrij eten kunt u bij ons terecht! Een groot gedeelte van onze broodjes op de menukaart kunnen wij glutenvrij aanbieden. Hierbij bakken wij het glutenvrije brood vers af! Houd er rekening mee dat de wachttijd hierbij iets langer kan zijn. U heeft dan wel een heerlijk warm broodje! Daarnaast proberen wij altijd glutenvrije taartjes in ons restaurant te hebben. Vraag naar de mogelijkheden bij ons restaurant.

High Tea bij Tuincentrum De Bosrand

Even lekker bijkletsen met familie of vriendinnen onder het genot van lekkernijen in een groenrijke omgeving. De Plantage van Tuincentrum De Bosrand bied je een High Tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke Engelse specialiteiten, zowel zoet als hartig en warm als koud, met daarbij natuurlijk thee in verschillende varianten. Probeer het nu voor € 14,99 per persoon!

Een leuk cadeau!

Wil je iemand op originele manier verrassen? Geef een High Tea cadeau! Heerlijk genieten en ontspannen in een groenrijke omgeving, ​daar maakt u iedereen blij mee! Vraag ernaar in het Tuinrestaurant.

Hoe kun je reserveren?

Om een optimale High Tea te kunnen garanderen is vooraf reserveren gewenst. Reserveren minimaal één dag van te voren tot uiterlijk 11:00 uur. Voor grotere groepen vragen wij u om langer van te voren te reserveren. Reserveren is zowel telefonisch, bij een medewerker in het Tuinrestaurant of per e-mail mogelijk. Klik hier voor uw vestiging van De Bosrand.
Op zondag kunt u enkel bij Tuincentrum De Bosrand Woerden een High Tea reserveren, bij de andere vestigingen is dit helaas niet mogelijk. Gedurende het hoogseizoen kunnen we u vragen uw reservering op een andere dag te laten plaatsvinden, dit om u een optimale High Tea te kunnen garanderen.

Overige faciliteiten

Al onze restaurants beschikken over gratis WiFi en toiletten.

Openingstijden keuken Restaurant De Plantage

Alphen a/d Rijn

Maandag t/m zaterdag     10:00 - 16:30 uur
Zondag 10:30 - 16:15 uur

Rijsbergen

Maandag t/m vrijdag        10:00 - 16:30 uur
Zaterdag 9:00 - 16:45 uur
Zondag 10:00 - 15:45 uur

Wassenaar

Maandag t/m vrijdag        10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag   11:00 - 16:30 uur

Woerden

Maandag t/m donderdag 9:00 - 16:00 uur
Vrijdag 9:00 - 19:00 uur
Zaterdag 8:30 - 16:00 uur
Zondag 11:00 - 16:00 uur