• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Restaurant De Plantage

Helaas zijn op dit moment al onze restaurants gesloten

Sinds donderdag 15 oktober zijn al onze restaurants gesloten i.v.m. de maatregelen tegen het coronavirus. Wij hopen u in de toekomst weer snel te kunnen verwelkomen. 

Restaurant De Plantage

Alle tuincentra van De Bosrand hebben een sfeervol restaurant. In ons restaurant kan je terecht voor een heerlijke kop koffie, een lekkere lunch of een high tea. In ons restaurant heb je een grote keus uit een gevarieerd maar vooral heerlijk assortiment en een groene omgeving. Ook voor glutenvrij eten kunt u bij ons terecht! Kom langs en ontdek het bij uw vestiging van De Bosrand. 

Bekijk hieronder de menukaarten van de verschillende vestigingen:

High Tea bij Tuincentrum De Bosrand

Even lekker bijkletsen met familie of vriendinnen onder het genot van lekkernijen in een groenrijke omgeving. De Plantage van Tuincentrum De Bosrand bied je een High Tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke Engelse specialiteiten, zowel zoet als hartig en warm als koud, met daarbij natuurlijk thee in verschillende varianten. Probeer het nu voor € 14,99 per persoon!

Een leuk cadeau!

Wil je iemand op originele manier verrassen? Geef een High Tea cadeau! Heerlijk genieten en ontspannen in een groenrijke omgeving, ​daar maakt u iedereen blij mee! Vraag ernaar in het Tuinrestaurant.

Hoe kun je reserveren?

Om een optimale High Tea te kunnen garanderen is vooraf reserveren gewenst. Reserveren minimaal één dag van te voren tot uiterlijk 11:00 uur. Voor grotere groepen vragen wij u om langer van te voren te reserveren. Reserveren is zowel telefonisch, bij een medewerker in het Tuinrestaurant of per e-mail mogelijk. Klik hier voor uw vestiging van De Bosrand.

Op zondag kunt u enkel bij Tuincentrum De Bosrand Woerden een High Tea reserveren, bij de andere vestigingen is dit helaas niet mogelijk. Gedurende het hoogseizoen kunnen we u vragen uw reservering op een andere dag te laten plaatsvinden, dit om u een optimale High Tea te kunnen garanderen.

Overige faciliteiten

Al onze restaurants beschikken over gratis WiFi en toiletten.

High-tea bij Tuincentrum De Bosrand

Openingstijden keuken Restaurant De Plantage

Wassenaar

Maandag t/m zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Woerden

Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Oegstgeest

Maandag t/m zaterdag       Gesloten
zondag Gesloten

Alphen a/d Rijn

Maandag t/m zaterdag        Gesloten
zondag Gesloten

Rijsbergen

Maandag t/m vrijdag Gesloten
Zaterdag                                    Gesloten
zondag Gesloten