• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Restaurant De Plantage

Onze restaurants zijn geopend!

Alle tuincentra van De Bosrand hebben een sfeervol restaurant. Hier kan je terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch, een high tea of een diner.

Heb je geen zin in een hele lunch? We hebben ook een heerlijk kop koffie met gebak of iets anders lekkers naar keus. In ons restaurant hebben wij een groot assortiment met koude en warme gerechten en dat alles in een groene omgeving.

Heb jij een glutenallergie? Geen probleem, want wij bieden ook glutenvrij eten en drinken aan.

 

De restaurants in Alphen a/d Rijn en Rijsbergen hebben ook een buitenterras. 

 

Bekijk hier onze menukaart:

(De menukaart kan afwijken per vestiging!)

Ga naar menu »

Driegangendiner tijdens de koopavonden!

Geniet van een heerlijk driegangendiner, tijdens jouw bezoek aan onze kerstshows. Al onze vestigingen bieden deze avonden namelijk een speciaal driegangenmenu aan voor          € 21,50 per persoon. Het is gewenst om een dag van te voren te reserveren via dit formulier.

Het driegangenmenu bestaat uit het volgende:

  • Voorgerecht: Carpaccio met truffel crème, pistachenootjes en rucola of carpaccio van gerookte zalm, rode ui, rucola en honing-mosterddressing
  • Hoofdgerecht: Steak met winterse groenten, kruidenboter en roseval aardappeltjes
  • Nagerecht: Chefs verrassingsdessert

Ontbijt bij Tuincentrum De Bosrand

Begin je dag met een goed ontbijt! Een goed ontbijt, betekent een goede start van de dag. Ben jij van plan om in de ochtend één van onze tuincentra te bezoeken? Wij hebben diverse ontbijtmogelijkheden. Of wil jij je liever laten verrassen? Maak dan gebruik van ons ontbijtbuffet.

Bij het ontbijtbuffet, bieden wij jou een compleet ontbijt aan voor maar € 3,50 per persoon. Dit ontbijtbuffet bestaat uit:

  • een glas jus d'orange, thee of koffie;
  • mini baguette, croissant;
  • een plak ham of kaas;
  • jam, boter en een ei.

Ontbijtbuffet bij Tuincentrum De Bosrand

High tea bij Tuincentrum De Bosrand

Even lekker bijkletsen met familie of vriendinnen onder het genot van lekkernijen in een groenrijke omgeving. De Plantage van Tuincentrum De Bosrand biedt een high tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke Engelse specialiteiten, zowel zoet als hartig en warm als koud, met daarbij natuurlijk thee in verschillende varianten. Probeer het nu voor € 14,99 per persoon!

Reserveren high tea

Om een optimale high tea te kunnen garanderen is vooraf reserveren gewenst. Wij verzoeken u graag om minimaal één dag van te voren tot uiterlijk 11.00 uur te reserveren. Voor grotere groepen is het gewenst om eerder dan één dag van te voren, te reserveren. Reserveren is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk. Klik hier voor de gegevens van jouw vestiging van De Bosrand.

In het weekend zijn de mogelijkheden voor een high tea beperkt om een optimale high tea te garanderen. Op zaterdag is een high tea alleen in Alphen a/d Rijn mogelijk op dit moment. Op zondag bieden wij geen high tea aan.

 

High-tea bij Tuincentrum De Bosrand

Een leuk cadeau!

Wil je iemand op originele manier verrassen? Geef een high tea cadeaubon! Heerlijk genieten en ontspannen in een groenrijke omgeving, ​daar maak je iedereen blij mee! Vraag ernaar in het Tuinrestaurant De Plantage.

Overige faciliteiten

Al onze restaurants beschikken over gratis WiFi, toiletten en een speelhoek voor de kleine kinderen. De vestigingen in Oegstgeest en Alphen a/d Rijn hebben ook laadpalen voor jouw elektrische auto beschikbaar om gebruik van te maken tijdens een winkelbezoek.

Openingstijden Restaurant De Plantage
(Let op: de keuken sluit een half uur eerder, dan het restaurant)

Wassenaar: geopend

maandag t/m zaterdag

09.30 - 17.00 uur 

zondag

10.00 - 16.30 uur

Woerden: geopend

maandag t/m zaterdag

09.30 - 17.00 uur

zondag

10.00 - 16.30 uur

Oegstgeest: geopend

maandag t/m zaterdag      

09.30 - 17.00 uur

zondag

12.00 - 16.30 uur

Alphen a/d Rijn: geopend

maandag t/m zaterdag       

09.30 - 17.00 uur

zondag

10.00 - 16.30 uur

Rijsbergen: geopend

maandag t/m zaterdag

09.30 - 17.00 uur

zondag

10.00 - 16.30 uur