Planten Leiden

Wilt u planten in de omgeving Leiden, Den Haag en Utrecht kopen die passen bij de inrichting van uw tuin? Tuincentrum De Bosrand heeft een breed assortiment bloemen en planten. Zo treft u allerlei soorten vaste planten en sierstruiken in ons aanbod aan, maar behoren Mediterrane planten en kamerplanten ook tot ons assortiment. Gaat het u om een specifieke plant of wilt u gewoon eens inspiratie opdoen en nagaan wat er zoal beschikbaar is? Kom bij ons langs, om het met eigen ogen te zien. Wij hebben vier vestigingen en die in Wassenaar en Alphen aan den Rijn zijn het best bereikbaar vanuit Den Haag.

Planten voor binnen en buiten kopen nabij LeidenPlanten kopen Leiden

U vindt bij ons planten voor binnen en voor buiten. Bent u benieuwd hoe u de planten het best kunt plaatsen of wanneer u ze dient te snoeien om ze weer opnieuw uit te laten lopen? U kunt bij ons de planten kopen en direct vragen om advies van onze ervaren medewerkers. Zij helpen u graag met de verzorging van uw planten. Het assortiment tuinplanten van onze vestiging nabij Leiden bestaat onder andere uit:

  • kuipplanten;
  • klimplanten;
  • hortensia's;
  • haagplanten;
  • Mediterrane planten.

Kuipplanten werden oorspronkelijk in een orangerie gehouden, een soort wintertuin. Vandaag de dag houden mensen kuipplanten vooral in potten, zodat ze gemakkelijk naar binnen verplaatst kunnen worden. Klimplanten geven een landelijke sfeer en zorgen voor een natuurlijke afscheiding. Ze zijn onder te verdelen in klimmers en slingeraars. Klimmers houden zich met een soort zuignappen vast aan de muur en hebben daarbij geen extra hulp nodig. Slingeraars hebben wel wat meer hulp nodig. Vraag gerust om advies aan onze medewerkers, zodat u uiteindelijk met de juiste plant en voldoende kennis van zaken ons tuincentrum verlaat. 

Kamerplanten voor extra sfeer in uw huis in de omgeving van Leiden

Kamerplanten zijn er voor ieder soort interieur. Of u nu een strakke of rustieke woonstijl hebt, kamerplanten zijn altijd een goed idee. Planten in huis zijn namelijk heel goed voor uw gezondheid, omdat ze de lucht zuiveren en zuurstof en vocht toevoegen. Daarnaast voegen woonplanten altijd sfeer toe. Tot ons aanbod behoren onder meer cactussen, vetplanten en bonsaibomen. Cactussen zijn de laatste tijd ontzettend populair geworden. Deze plant vergt weinig onderhoud, omdat hij eraan gewend is in droge klimaten met hoge temperaturen te overleven. Ook vetplanten hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn in staat om water op te slaan in hun wortels, stengel of bladeren. De term 'bonsai' wordt gebruikt voor alle miniatuurbomen in oosterse stijl. Er bestaan in werkelijkheid dus veel verschillende soorten. Vraag onze plantenexperts gerust om meer informatie. Laat u in ons tuincentrum inspireren door ons diverse aanbod en vraag indien nodig welke planten het beste bij uw wensen passen. Zo heeft iedere plant zijn kenmerken en behoeften en is er dus ook voor uw huis een geschikte plant te vinden. 

Planten kopen in ons tuincentrum nabij Leiden

U kunt de planten nabij Leiden kopen in ons tuincentrum, gewoon bij u in de buurt. Kom eens langs om u te laten verbazen door ons brede aanbod of u goed te laten adviseren door een van onze medewerkers. We kopen direct in bij de kwekerijen, zodat u kunt rekenen op planten van hoge kwaliteit. Heeft u vragen over de verzorging van uw nieuwe kamerplant of tuinplant? Dan kunt u uiteraard advies vragen aan ons deskundige personeel! Onze tuincentra in Alphen aan den Rijn en Wassenaar zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Leiden. Kom snel eens bij ons langs!