Groothandel

De Bosrand heeft naast haar tuincentrum vestigingen en een kwekerij, ook twee groothandels. Deze zijn gevestigd bij onze tuincentra in Wassenaar en Rijsbergen.

Inkoop voor bedrijven

Voor groen-gerelateerde bedrijven hebben wij een groothandel. Ben je bijvoorbeeld hovenier, tuinarchitect, bloemist, marktverkoper of wil je voor jouw tuincentrum inkopen? Dan kun je bij onze groothandel terecht voor een voordelig en kwalitatief hoog assortiment planten en aanverwante artikelen. Levend groen is het hart van Kwekerij De Bosrand: planten, struiken, heesters, hagen, bomen en seizoensproducten. Wij bieden verse, gezonde en goed verzorgde producten aan. Het ruime aanbod van zowel vaste planten als perkplanten behoort tot de grootste én voordeligste van Nederland. Door dagelijks rechtstreeks in te kopen op de veilingen, bij onze vaste kwekers en doordat wij beschikken over onze eigen kwekerijen, kunnen wij je altijd een zeer uitgebreid assortiment verse planten aanbieden. Hebben we iets niet op voorraad? Dan proberen we er alles aan te doen om toch aan de juiste planten te kunnen komen. Daarnaast beschikken wij in het najaar over een enorm assortiment najaarsbloembollen. Door middel van een strenge selectie en langdurige samenwerkingen met telers is er altijd een ruim aanbod beschikbaar. Deze zijn bij ons los verkrijgbaar, maar wij beschikken ook over een eigen verpakkingsmachine. Zo verpakken wij de bloembollen in speciale retailverpakkingen, speciaal voor tuincentra en andere retailkanalen. Voor grotere verpakkingen, handig voor grotere groenprojecten, kun je natuurlijk ook bij ons terecht!

Hotels, restaurants en strandtenten

Ben je eigenaar van een hotel, restaurant of strandtent en wil je deze graag wat 'groener' maken? Dan ben je bij ons op het goede adres! Denk hierbij aan kamerplanten voor binnen, buitenplanten voor op het terras, maar ook aan bijvoorbeeld olijfbomen en palmbomen. Jaarlijks gaan wij naar Spanje en Italië en selecteren wij de mooiste mediterrane planten voor jou! Vanwege onze jarenlange relatie met de kwekers in deze landen en onze grote volumes kunnen wij jou deze voor een scherpe prijs aanbieden. Daarbij is kwaliteit erg belangrijk voor ons. Zo importeren wij de populaire palmen (Trachycarpus Fortunei) vanuit Noord-Spanje om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Deze planten worden in de wintermaanden namelijk constant blootgesteld aan temperaturen onder 0 °C. Hierdoor zijn deze afgehard en gewend aan het Nederlandse klimaat. Mocht je graag willen weten wat we voor jou kunnen betekenen, bel of mail ons of kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens groothandel De Bosrand Wassenaar & Rijsbergen

De Bosrand heeft twee groothandelsvestigingen. Deze zijn te vinden bij ons tuincentrum in Wassenaar en Rijsbergen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van groothandel en kwekerij de bosrand.

Kwekerij De Bosrand Wassenaar
Rijksstraatweg 361B
2245 AB Wassenaar
T 070-5179130
F 070-5140181
E [email protected]

Openingstijden
Maandag t/m Donderdag 07:00 - 17:30
Vrijdag                                  07:00 - 17:00
Zaterdag                              07:00 - 15:00

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Kwekerij De Bosrand Rijsbergen
Antwerpseweg 30A
4891 CP Rijsbergen
T 076-5962313
F 076-5962804
E [email protected]

Openingstijden
Maandag t/m Donderdag 07:00 - 17:30
Vrijdag                                  07:00 - 17:00
Zaterdag                              07:00 - 12:00

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.