Liever ophalen of bezorgen? Vul het bestelformulier in!

Heb je iets nodig voor je tuin, huis of dier? Wij helpen je graag! Al onze vestigingen zijn 7 dagen per week geopend en we hebben maatregelen genomen in de tuincentra tegen het coronavirus.

Naast een winkelbezoek bieden we nu ook de mogelijkheid om een bestelling online door te geven via onderstaand bestelformulier. Je kunt ervoor kiezen om de order te laten bezorgen of op te halen bij de vestiging naar keuze. Zo kun je blijven genieten van je tuin, op een veilige manier.

Juist nu we aan huis gebonden zijn is het een goed moment om huis en tuin op te vrolijken.  Maak van je thuiswerkplek een gezonde groene omgeving of ga naar buiten en maak de tuin lenteklaar. Wij hopen te zorgen voor kleur in deze moeilijke tijd!

Hoe werkt het?

Via onderstaand formulier kan een bestellijst doorgegeven worden. In het assortiment op onze website is zichtbaar welke productgroepen we beschikbaar hebben. Een groot deel van onze producten staan echter nog niet online, maar deze kunnen wel op de bestellijst opgevraagd worden.

De plantengids op onze website kan helpen bij het selecteren van vaste planten. Naar aanleiding van uw bestelformulier zal één van onze medewerkers met jou contact opnemen om de wensen door te nemen waar nodig om vervolgens een offerte te mailen. Bij akkoord van de offerte maken wij de bestelling gereed en kan deze opgehaald of bezorgd worden.

Bezorgkosten zijn afhankelijk van de te rijden afstand vanaf onze vestigingen en het orderbedrag en zal in de offerte worden opgenomen.

Probeer het formulier zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Als je bijvoorbeeld een plant zoekt, geef dan het volgende aan:
- Plant naam
- Grootte
- Eventuele extra informatie

Heb je een vraag of ben je op zoek naar iets? Neem dan telefonisch contact met ons op met de vestiging naar keuze.

Veel gestelde vragen:

 • Vanaf welk bedrag kan ik mijn bestelling laten bezorgen?
  Wij bezorgen vanaf een orderbedrag van € 25,- in de omgeving van onze vestigingen. De bezorgkosten worden afhankelijk van de afstand en het orderbedrag opgenomen. Voor het ophalen van bestellingen geldt geen minimum orderbedrag.
   
 • Kan ik betalen bij de bezorger en is dit veilig?
  Wij volgen de RIVM richtlijnen en bezorgen daarom met gepaste afstand. Onze bezorgers plaatsen de bestelling voor je deur en laten weten dat zij er zijn. Als je nog moet betalen, ligt hier ook ons pin apparaat met het te betalen bedrag bij. Onze bezorger zal op een afstand van 1,5 meter wachten en daarna het pinapparaat weer terug nemen. De pinapparaten worden schoon gemaakt na elke betaling.
   
 • Ik betaal liever vooraf, kan dat ook?
  Indien je het op dit moment niet prettig vindt om bij bezorging of afhaling per pin te betalen, is het ook mogelijk om dit vooraf via een betaallink te voldoen. Vermeld dit op de bestellijst. Onze klantenservice zorgt dat je de link per mail ontvangt.
   
 • Kan ik bestellingen afhalen?
  Wij volgen de RIVM richtlijnen. Na bevestiging van de order zullen instructies gegeven worden waar de order op de vestiging naar keuze afgehaald kan worden. Onze collega zorgt voor een gepaste afstand van 1,5 meter.
   
 • Helpen jullie tijdens het afhalen met het inladen van goederen?
  Helaas is bij het inladen van goederen niet gewaarborgd dat onze medewerkers de voorgeschreven afstand van 1,5 meter kunnen bewaren. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om dit samen te doen. Zorg dus zelf voor versterking als je weet dat je grote of zware producten koopt.

Bestelformulier Tuincentrum De Bosrand

Velden met * zijn verplicht.