Loungeset Alphen aan den Rijn

Loungeset kopen in Alphen aan den Rijn? Haal het gevoel van binnen naar buiten, door een comfortabele tuinset in de tuin te plaatsen. Zoekt u een complete tuinset met loungebank en zachte kussens? Kom langs bij TC de Bosrand, onze brede collectie tuinmeubelen biedt u zeker inspiratie. Wij kopen enkel topmerken in en kunnen dus kwaliteit garanderen. Dit seizoen zit u er heerlijk en comfortabel bij, met een van onze prachtige loungesets!

Complete loungeset voor in uw tuin nabij Alphen aan den RijnLoungeset kopen Alphen aan den Rijn

Als u ultiem wilt genieten in eigen tuin, dan kan een loungeset eigenlijk niet ontbreken. Bij ons in Alphen aan den Rijn koopt u alle onderdelen van een loungeset in één keer. Kies uit ons ruime aanbod complete loungesets. ‘s Avonds genieten met een hapje en een drankje of in het weekend lekker onderuitzakken? Het kan met onze loungesets van hoge kwaliteit. Onze tuinmeubels worden geleverd inclusief kussens van stevige en duurzame materialen. De meeste loungesets die wij verkopen zijn gemaakt van gevlochten kunststof, ook wel wicker genoemd. Dit materiaal kent vele voordelen: het is duurzaam, makkelijk schoon te maken en kan goed tegen neerslag. Met een geschikte en comfortabele loungeset geniet u het hele seizoen van al het gemak dat u wenst in uw tuin. Eindeloze zomeravonden relaxen op de bank, 's avonds borrelen of barbecueën; het is allemaal mogelijk als u een fijne loungeset in uw tuin in Alphen aan den Rijn heeft staan!

Losse tuinmeubelen kopen bij TC De Bosrand

Wilt u geen volledige loungeset aanschaffen, maar bent u op zoek naar losse tuinmeubelen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Zo kunt u zelf verschillende modellen, kleuren en materialen combineren naar wens. In ons assortiment tuinmeubelen hebben wij onder andere:

  • Tuintafels
  • Tuinstoelen
  • Tuinbanken
  • Barbecues
  • Parasols
  • Schaduwdoeken
  • Diverse accessoires

Diverse populaire en kwalitatieve merken zijn in ons assortiment ruimschoots vertegenwoordigd. Zo is er naar ieders wens wel een geschikte tuinset te vinden. De verschillende materialen hebben niet alleen een andere uitstraling, maar ook andere onderhoudsvoorschriften. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte tuinmeubelen én geven u advies over het onderhoud. U vindt bij ons enkel topmerken, zoals Borek, Kettler, Persoon Outdoor Living, Max & Luuk, Timber, Royal Seasons en Seat. 

Loungeset kopen in Alphen aan den Rijn

Wilt u een loungeset kopen in Alphen aan den Rijn of bent u benieuwd naar de verschillende materialen waar onze loungesets van worden gemaakt? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over of wijzen u de weg door het brede aanbod van beschikbare tuinsets en losse tuinmeubelen. U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Alphen aan den Rijn. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dan kunt u bellen naar 0172-475299 of een mail sturen naar [email protected]. Wij zien u graag bij TC De Bosrand in Alphen aan den Rijn! Of bezoek ons in Wassenaar, Rijsbergen of Woerden.