.

Loungeset Alphen aan den Rijn

Loungeset kopenLoungeset kopen in Alphen aan den Rijn? Breng binnen naar buiten, door in de tuin een heerlijk ontspannende tuinset te plaatsen. Zoekt u een complete tuinset met loungebank en zachte kussens? Kom langs bij TC de Bosrand, we zorgen met de brede collectie graag voor inspiratie. Dit seizoen zit u er heerlijk en comfortabel bij, met een van onze prachtige loungesets!

Complete loungeset voor in de tuin

Een complete loungeset vormt een uitstekende keuze om ontspannen in de tuin plaats te nemen. ‘s Avonds genieten met een hapje en een drankje of in het weekend lekker onderuit zakken? Het kan met de loungesets van hoge kwaliteit. Kussens van stevige materialen en wicker afwerkingen van duurzame stalen constructies. Met een geschikte en comfortabele loungeset geniet u het hele seizoen van al het gemak dat u wenst in uw tuin. Eindeloze zomeravonden relaxen op de bank, 's avonds borrelen, barbecuën en eten; het is allemaal mogelijk als u een fijne loungeset in de tuin heeft staan!

Andere tuinmeubelen van De Bosrand

Wilt u geen volledige loungeset aanschaffen, maar liever enkele tuinmeubelen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Zo kunt u zelf verschillende modellen, kleuren en materialen combineren naar wens. In ons assortiment tuinmeubelen hebben wij onder andere:

  • Tuintafels
  • Tuinstoelen
  • Tuinbanken
  • Barbecues
  • Parasols
  • Schaduwdoeken
  • Diverse accessoires

Diverse populaire en kwaliatieve merken zijn in ons assortiment ruimschoots vertegenwoordigd. Zo is er naar ieder's wens wel een geschikte tuinset te vinden. De verschillende materialen hebben niet alleen een andere uitstraling, maar ook andere onderhouds voorschriften. Daarom kunnen wij u altijd helpen om een geschikte set te vinden.

Loungeset kopen in Alphen aan den Rijn

Wilt u een loungeset kopen in Alphen aan den Rijn of bent u benieuwd naar de verschillende materialen? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over of wijzen u de weg door het brede aanbod van beschikbare tuinsets en losse tuinmeubelen. U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Alphen aan den Rijn. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dan kunt u bellen naar 0172-475299 of een mail sturen naar alphen@tcdebosrand.nl. Wij zien u graag bij TC De Bosrand Alphen aan den Rijn!