Lief! Utrecht

Lief lifestyleOp zoek naar Lief! In Utrecht? U bent van harte welkom bij ons in het tuincentrum. We zorgen als TC de Bosrand voor een breed assortiment, waar u op uw gemak doorheen kunt wandelen. Op zoek naar specifieke accessoires of gewoon eens inspiratie opdoen. Voor cadeaus, of voor benodigdheden voor uw huis of tuin, in ons tuincentrum bent u aan het juiste adres. Zo ook voor het fijne lifestyle merk Lief!, met een karakteristiek uiterlijk en bijzondere cadeaus voor uzelf en voor anderen.

Lief! Lifestyle in Utrecht en omgeving

We zijn dealer van Lief! Lifestyle in Utrecht en omgeving. Dit betekent dat u bij ons de nieuwste collecties vindt. Kom langs in ons tuincentrum om inspiratie op te doen of vraag onze medewerkers naar specifieke producten waar u naar op zoek bent, zij helpen u er graag mee op weg. Van Lief! hebben wij onder andere:

  • Dieren accessoires
  • Leuke cadeaus voor het hele gezin
  • Accessoires voor in huis

De producten van Lief! Zijn allemaal even vrolijk en herkenbaar aan de kleuren en printjes. 

Sfeer en cadeau bij De Bosrand

Naast het aanbod aan Lief! Lifestyle, hebben wij ook diverse andere sfeer- en cadeau artikelen, waaronder kaarsen, kamerplanten, bloemen, geurdiffusers en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een willekeurige gelegenheid, of uzelf of uw huisdier eens wilt verwennen; bij De Bosrand vindt u het allemaal! 

Lief! In ons tuincentrum in utrecht

U vindt Lief! In Utrecht bij ons in het tuincentrum, we zorgen er graag voor dat u op uw gemak door het assortiment kunt gaan. We houden de trends en nieuwe collecties goed voor u in de gaten, zodat u altijd kunt rekenen op een sfeervol assortiment. Ons tuincentrum in Utrecht is gevestigd in Woerden. Daar heten wij u van harte welkom en vindt u onder andere een ruim aanbod aan sfeer- en cadeau artikelen. Uiteraard kunt u ook terecht in één van onze andere vestigingen. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0348-415667 of door een mail te sturen naar [email protected]. We zien u graag bij De Bosrand Woerden!