• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Klimplanten Leiden

Klimplanten kopenKlimplanten in Leiden kopen? Klimplanten groeien en bloeien tegen muren, net als tegen schuttingen en hekwerken. Wilt u een bepaald deel van de tuin aan het oog onttrekken of zoekt u naar een plant die qua oppervlakte relatief weinig ruimte inneemt? Onze klimplanten zijn hiervoor een uitstekende keuze! In ons tuincentrum nabij Leiden bent u aan het juiste adres voor uitstekende klimplanten van hoogwaardige kwaliteit. 

Klimplanten voor kleine tuinen

Klimplanten zijn onder andere goed geschikt voor kleine tuinen, omdat ze in de hoogte groeien en daardoor in de breedte weinig ruimte innemen. Uiteraard kunt u er ook in een grotere tuin goed gebruik van maken. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de klimplanten in ons tuincentrum in de omgeving van Leiden. 

Diverse klimplanten in Leiden 

Benieuwd naar de klimplanten binnen ons assortiment? U kunt denken aan onder andere:

  • Hedera
  • Wisteria 
  • klimrozen
  • Passiebloem 
  • Clematis 

Voor uitgebreid advies over de plaatsing en verzorging bent u in ons tuincentrum aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het kiezen van een geschikte klimplant voor in uw tuin. 

Meer dan alleen klimplanten

Kiest u in plaats van klimplanten toch liever voor coniferen, of bijvoorbeeld een schutting? Ook dan vindt u bij ons een ruim aanbod om de geschikte oplossingen te vinden voor uw tuin en uw wensen. Ook voor binnen kunt u bij ons terecht. Van prachtige kamerplanten tot aan sierlijke boeketten, wij bieden dit allemaal aan onder één dak. Twijfelt u nog of klimplanten passen bij uw tuin en uw wensen? Dan helpen wij u graag op weg bij de keuze!

Tuinplanten en meer bij De Bosrand

Naast klimplanten hebben wij uiteraard een ruim aanbod met diverse andere soorten tuinplanten. Van zaden tot aan bomen en uiteraard ook een divers aanbod op het gebied van dieren en tuinonderhoud. Kortom, voor een flinke dosis inspiratie op het gebied van huis, tuin en dier bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben diverse vestigingen waaronder een in Wassenaar, nabij Leiden. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door contact met ons op te nemen via de mail [email protected] of door te bellen naar 070-5118412. Graag tot ziens bij De Bosrand!