De Bosrand Klantenkaart

Met De Bosrand Klantenkaart spaart u voor voordeel! En u bent altijd als eerste op de hoogte van voorverkopen, speciale acties en activiteiten.

Voordelig en snel sparen

Op uw aankopen spaart u punten. Bij besteding van € 2,50 spaart u 1 punt*.
Een spaarpunt is € 0,05 waard. Verzilveren kan vanaf 40 punten.  Om te profiteren van de vele voordelen die De Bosrand klantenkaart heeft, is het van belang dat u de klantenkaart eerst registreert via https://www.tcdebosrand.nl/mijn-klantenkaart/registreren
U ontvangt bij het verzilveren directe kassakorting. Spaarpunten hebben een geldigheid van 3 jaar. Als een klantenkaart 3 jaar niet is gebruikt komen de punten en de kaart te vervallen.

In 2021 zullen alle klantenkaarthouders die voor € 7.50 of meer aan waarde hebben gespaard t/m 31-12-2020 én waarvan een geldig emailadres is opgegeven een cadeauvoucher per mail ontvangen ter hoogte van de gespaarde waarde welke binnen 3 maanden ingewisseld kan worden in de winkels. 

*Voor uitzonderingen verwijzen wij naar de Klantenkaart Voorwaarden onderaan deze pagina.

Klantenkaart De Bosrand

Klantenkaart

Download de app!

Pas vergeten? Met De Bosrand app heeft u altijd uw digitale klantenkaart bij de hand!

  • Bekijk eenvoudig de actuele aanbiedingen.
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ope­ningstijden en koopzondagen.
  • Met de digitale kassabon staan al uw aankopen in een handig overzicht. Zo hoeft u niet meer te zoeken naar dat ene bonnetje.
  • Activeer gemakkelijk uw De Bosrand klantenkaart.
  • Klantenkaart vergeten? Geen probleem! Met de digitale app heeft u de digitale klanten­ kaart altijd bij u. Handig dus voor het hele gezin. Meerdere personen kunnen van één kaart gebruik maken. 

Voorwaarden

Lees hier de Klantenkaart Voorwaarden

Meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen