• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Kamerplanten Den Haag

Kamerplanten kopenKamerplanten uit Den Haag nodig of benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Kamerplanten vormen een aanwinst voor ieder interieur. Wilt u een aantal verschillende soorten planten kopen of bent u op zoek naar een specifieke soort? Onze medewerkers helpen u er graag mee op weg. Met de juiste verzorging gaan de planten zo lang mogelijk mee en uiteraard kunnen wij u daarin adviseren. Zo geniet u extra lang van uw mooie kamerplanten!

Het hele jaar door sfeer in huis

Dankzij de kamerplanten kunt u het hele jaar door rekenen op een fijne sfeer. Houdt u van klassieke planten met veel kleur of zoekt u aan de andere kant de moderne uitstraling met vooral groen? We zorgen met honderden kamerplanten voor een breed assortiment, van gemakkelijke vetplanten en grote palmen tot aan trendy tropicals zoals de Orchidee en de Bromelia. Een lege hoek in huis, een kale salontafel of een saaie muur: voor iedere plek hebben wij een geschikte plant!

Ontdek de kamerplanten van De Bosrand

Wij hebben een zeer divers aanbod aan kamerplanten, met onder andere:

En nog veel meer! Of uw voorkeur nu uitgaat naar vrolijk bloeiende kamerplanten, of naar tropische groene planten; u vindt het in ons tuincentrum. Heeft u graag een plant die veel verzorging nodig heeft, of heeft u juist niet zulke groene vingers? Vraag onze medewerkers dan gerust welke planten geschikt voor u zijn, zodat u hier zo lang mogelijk plezier van heeft! Onze arrangementen zijn ook uitstekend geschikt om cadeau te geven. 

Kamerplanten in Den Haag en omstreken

U bent bij ons aan het juiste adres voor kamerplanten in Den Haag en omstreken. Onze vestiging in Wassenaar is gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag en biedt een ruim assortiment aan kamerplanten aan. We kopen rechtstreeks in op de bloemenveiling en bij kwekerijen, zodat u kunt rekenen op planten van zeer hoge kwaliteit. Kom eens langs bij ons in de kassen of bekijk naast de kamerplanten ook de rest van ons brede assortiment. Wij zien u graag in onze vestiging nabij Den Haag voor kamerplanten, huis- en tuinartikelen en nog veel meer!