.

Fruitbomen Leiden

Fruitboom kopenFruitbomen in Leiden plaatsen en benieuwd waar u die kunt kopen? U bent bij ons aan het juiste adres, we zorgen als TC de Bosrand graag voor een breed assortiment. Daarnaast kunnen onze medewerkers u uitstekend adviseren over de plaatsing en het onderhoud van de fruitbomen. Laat u bij een van onze tuincentra volledig inspireren door onze verschillende fruitbomen, dan kan dit binnenkort ook in uw tuin schitteren! Kiest u graag één boom om een deel van de tuin op te vullen, of heeft u ruimte om een eigen boomgaard aan te leggen? Het kan allemaal en u zult versteld staan van het resultaat.

Fruit uit eigen tuin

Wat is er heerlijker dan fruit uit eigen tuin? Dankzij onze fruitbomen in Leiden en omstreken heeft u die mogelijkheid. Het is van belang om de fruitbomen een zonnige plaats in de tuin te geven, we adviseren bovendien ze te verstevigen met een steunpaal. U heeft op die manier optimaal plezier van de fruitbomen. Met de juiste plaatsing en voldoende onderhoud geniet u binnenkort van heerlijk fruit uit eigen tuin!

Meer weten over fruitbomen in eigen tuin?

Wilt u meer weten over het plaatsen van de bomen, het onderhoud, de bloeimaanden enzovoort? Wij kunnen u in onze tuincentra voorzien van de nodige adviezen. Voor ons aanbod aan fruitbomen nabij Leiden bent u van harte welkom bij TC De Bosrand Wassenaar of Alphen aan den Rijn. Hier staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar om u te voorzien van alle nodige adviezen.

Fruitbomen kopen in Leiden en omstreken

We verkopen fruitbomen in Leiden en omstreken, kom bij ons langs voor een overzicht van de verschillende bomen of een handig advies van onze specialisten. U bent van harte welkom in Tuincentrum de Bosrand! Er zijn verschillende soorten bomen met diverse fruitsoorten. Allemaal geven ze uw tuin een geheel andere uitstraling, dus voor iedere tuin is er wel een geschikte boom te vinden. Kom bij ons langs en wie weet geniet u binnenkort van heerlijk fruit uit eigen tuin! Tot ziens bij De Bosrand nabij Leiden!