• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Fruitbomen Leiden

Onze fruitbomen in Leiden zijn verzekerd van goede kwaliteit en brengen de lekkerste vruchten voort. Wij zorgen als Tuincentrum De Bosrand graag voor een breed assortiment, van appelbomen tot pruimenbomen en van aardbeiplantjes tot perzikbomen. Daarnaast kunnen onze medewerkers u uitstekend adviseren over de plaatsing en het onderhoud van de fruitbomen. Laat u bij een van onze tuincentra inspireren door onze verschillende fruitbomen en wie weet staat er binnenkort ook eentje in uw tuin te schitteren! Kiest u graag één boom om een deel van de tuin op te vullen, of heeft u ruimte om een eigen boomgaard aan te leggen? Het kan allemaal en u zult versteld staan van het resultaat.

Fruit uit eigen tuinFruitbomen kopen in Leiden?

Wat is er heerlijker dan fruit uit eigen tuin? Dankzij onze fruitbomen in Leiden en omstreken heeft u die mogelijkheid. Het is van belang om de fruitbomen een zonnige plaats in de tuin te geven. Bovendien adviseren we u ze te verstevigen met een steunpaal. U heeft op die manier optimaal plezier van de fruitbomen. Met de juiste plaatsing en voldoende onderhoud geniet u binnenkort van heerlijk fruit uit eigen tuin! Wilt u naast uw fruitbomen graag ook een moestuintje aanleggen? Maak gebruik van onze leuke starterkits om een eetbare tuin te creëren vol met kruiden. Zo bent u niet alleen lekker actief bezig in de tuin, maar plukt u er ook (letterlijk) de vruchten van!

Creëer uw eigen droomtuin met fruitbomen en sierstruiken uit Leiden

Een goede tuin straalt iets van uw persoonlijkheid uit. Als u van strak houdt, kiest u wellicht voor zwart-witte tegels en coniferen als afscheiding van uw tuin. Als u een meer romantisch type bent, is uw tuin waarschijnlijk gevuld met rozen en kleurrijke planten. Daarom bieden we naast fruitbomen nog tal van andere planten en bloemen aan om uw tuin precies zo in te richten als u dat wenst:

  • bomen;
  • Mediterrane planten;
  • grassen;
  • haagplanten;
  • klimplanten.

Onder Mediterrane planten vallen bijvoorbeeld olijfbomen en palmbomen. Deze planten zijn gelukkig goed bestemd tegen het Nederlandse klimaat. Ook klimplanten geven uw tuin een gezellige uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de klimop, de wingerd en de hydrangea. Wilt u meer weten over het plaatsen van de bomen en het onderhouden van de planten, net als de bloeimaanden van de vele planten in ons assortiment? Wij kunnen u in onze tuincentra voorzien van de nodige adviezen. Voor ons aanbod aan fruitbomen nabij Leiden bent u van harte welkom bij Tuincentrum De Bosrand Wassenaar of Alphen aan den Rijn. Hier staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar om u te voorzien van alle nodige adviezen. 

Fruitbomen kopen in Leiden en omstreken

We verkopen fruitbomen in Leiden en omstreken, maar voorzien u ook graag van andere bomen en planten om uw ideale tuin te creëren. Kom bij ons langs voor een overzicht van de verschillende bomen of een handig advies van onze specialisten. Er zijn verschillende soorten fruitbomen met diverse fruitsoorten. Allemaal geven ze uw tuin een geheel andere uitstraling, dus voor iedere tuin is er wel een geschikte boom te vinden. Kom bij ons langs en wie weet geniet u binnenkort van heerlijk fruit uit eigen tuin!