.

Dierenwinkel Utrecht

Dierenwinkel UtrechtOp zoek naar een dierenwinkel nabij Utrecht? U bent van harte welkom in TC de Bosrand. Heeft u een hond of kat en zoekt u naar het beste dierenvoer of wilt u een leuk speeltje kopen? Van konijnen en andere knaagdieren tot aan vissen en vogels; wij zijn de grootste dierenwinkel van Utrecht. Voor goede verzorging, plezierig vermaak en deskundige adviezen omtrent uw huisdieren bent u bij ons aan het juiste adres!

Dieren en alles voor uw huisdier

U vindt bij ons in de dierenwinkel bij Utrecht alles voor uw huisdier, van speeltjes en extra’s tot aan voer en natuurlijk verschillende kooien of bakken. Wilt u samen een dwerghamstertje uit komen zoeken of verdient uw trouwe viervoeter een keer wat extra’s? U vindt het bij ons in de dierenwinkel bij Utrecht. Onze medewerkers kunnen u goed adviseren over de verschillende producten of wijzen u de weg binnen ons uitgebreide assortiment.

Dierenkliniek De Bosrand

Naast een dierenwinkel met een uitgebreid aanbod op het gebied van huisdieren en huisdierverzorging, bent u in ons tuincentrum in Alphen aan den Rijn ook van harte welkom in onze Bosrand Dierenkliniek. In samenwerking met Dierenkliniek Rijnoever hebben wij hier een praktijk met een moderne behandelkamer en laboratorium. Hier vandaan verzorgen wij onder andere:

  • Inentingen
  • Preventieve adviezen
  • Onderzoek

U kunt bij ons terecht met honden, katten, cavia's, konijnen, vogels en reptielen. 

Dierenwinkel De Bosrand in Utrecht

Ontdek het volledige aanbod van onze dierenwinkel in ons tuincentrum nabij Utrecht. In onze vestiging in Woerden bent u aan het juiste adres voor al uw benodigdheden en extra's op het gebied van dierenverzorging. Naast de dierenwinkel bieden wij ook een ruim assortiment aan op het gebied van tuinieren en buitenleven, met bloemen, planten, tuinmeubelen, tuinonderhoud en nog veel meer!

Tot ziens in onze dierenwinkel en tuincentrum in Utrecht!

U bent van harte welkom bij De Bosrand Woerden voor ons volledige aanbod en de nodige adviezen over uw huisdieren of tuin. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0348-415667 of door een mail te sturen naar kantoorwoerden@tcdebosrand.nl. Tot ziens bij TC De Bosrand Woerden!