De Bosrand groeit!

Uitbreiding tuincentra en introductie nieuwe huisstijl
De Bosrand werkt dagelijks aan het verbeteren van het tuincentrum om je als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Naast een steeds groter assortiment met o.a. kamer- & buitenplanten, dagverse bloemen, perkgoed (deels van onze eigen kwekerijen), bomen, benodigdheden voor dieren, potterie en tuinmeubelen proberen wij je ook met regelmaat te verrassen met de nieuwste trends en producten op tuingebied, mooie interieuraccessoires en bijzondere seizoensartikelen. En dat alles om je zowel in huis als in de tuin sfeervol te laten genieten.

Om al die groene ideeën en nieuwe tuinproducten aan je te presenteren wordt er bij diverse vestigingen hard gewerkt aan herinrichting en uitbreiding van het bestaande tuincentrum. Zo is er in Wassenaar 2.300 m2 buitenterrein overkapt en in Alphen aan den Rijn verrijst zelfs een compleet nieuwe vestiging van 17.000 m2.

Nieuw logo & huisstijl
Naast deze uitbreidingen presenteren wij je ook met enige trots ons nieuwe logo. De komende periode zal op steeds meer producten en huisstijlonderdelen de nieuwe identiteit zichtbaar worden. Door de omvang van deze verandering zal dit proces enige tijd in beslag nemen. Het nieuwe logo bestaat uit een groene vijfhoek die symbool staat voor een huis of kas. Hierin vormen de getekende letters ‘d’ en ‘B’ een boomsymbool. De vertrouwde kleuren Bosrand groen en blauw zijn gebleven. De Bosrand is een echt familiebedrijf, staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit en wil iedereen een groen thuis bieden. De nieuwe huisstijl sluit hier naadloos op aan. Doordat alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd ontstaat een herkenbare uitstraling.