Tuincentrum De Bosrand Oegstgeest

De Bosrand blijft groeien en inmiddels is de bouw gestart van een tuincentrum en een distributiecentrum op het voormalige MEOB-terrein in Oegstgeest. Naast de bestaande tuincentra in Wassenaar, Alphen a/d Rijn, Rijsbergen en Woerden komt er dus ook een vijfde vestiging bij in Oegstgeest. Opening van het tuincentrum zal maart 2020 zijn als alles volgens planning verloopt. De Bosrand en de rest van het bedrijventerrein zullen duurzaam gaan opereren. Er zullen zonnepanelen geplaatst worden en het bedrijventerrein zal het eerste gasloze terrein van Nederland worden.

Volgend jaar is het feest want Tuincentrum De Bosrand opent rond maart 2020 de deuren van haar nieuwste vestiging en distributiecentrum in Oegstgeest. Volg hier de bouw.

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze tuincentra en door deze uitbreiding kunnen wij u als klant nog beter van dienst zijn. In het nieuwe distributiecentrum zal de opslag van goederen en de verdeling van groen (ook van de eigen kwekerijen) en de overige producten op één locatie gerealiseerd worden, waardoor de vestigingen dagelijks nog sneller en volledig beleverd kunnen worden. Ook biedt dit mogelijkheden om het assortiment in de toekomst online te kunnen tonen.

Het tuincentrum in Wassenaar heeft een regionale functie en in bepaalde periodes is het dusdanig druk dat de parkeercapaciteit te beperkt is. Door een extra tuincentrum in Oegstgeest erbij wordt de parkeerdruk in Wassenaar verlaagd en blijft het winkelplezier en daarnaast goed advies en aandacht voor u als klant gewaarborgd.

Ook zal het assortiment bij De Bosrand verbreed worden door bijvoorbeeld op het gebied van tuinmeubelen en interieur verschillende merken op de locaties in Wassenaar en Oegstgeest aan te bieden. De Bosrand zal dus zeker niet vertrekken uit Wassenaar, waar haar groene wortels liggen.

Wij verwelkomen u volgend jaar graag in een prachtig nieuw tuincentrum in Oegstgeest of in een van de andere vestigingen!

Kom jij ons team versterken?

De Bosrand, een uniek familiebedrijf

In 1980 is De Bosrand begonnen in Wassenaar als een kwekerij.  Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot vier tuincentra (in Wassenaar, Alphen a/d Rijn, Woerden en Rijsbergen), twee groothandels en eigen kwekerijen en wordt er een nieuw vijfde tuincentrum en een distributiecentrum in Oegstgeest gebouwd.

De combinatie van kwekerijen, groothandels en tuincentra is uniek en maakt ons bedrijf enorm sterk in groen. Door de omvang, de hoge omloopsnelheid, het dagelijkse bezoek aan de veiling en het contact met de beste kwekers kan De Bosrand vers groen en een enorm assortiment tegen voordelige prijzen bieden. In de eigen kwekerijen wordt gekweekt waar de tuincentra en groothandels behoefte aan hebben. Zo hoeft er bij schaarste op de markt voor deze producten geen nee verkocht te worden. De groothandels richten zich op de hoveniers, gemeenten, andere tuincentra, winkels en horeca terwijl de particulieren terecht kunnen bij de tuincentra en zo kan de groenspecialist iedereen van groen voorzien!

Daarnaast is het bedrijf een familiebedrijf en werken de ouders met de zes kinderen dagelijks samen en worden zij versterkt door een sterk team met vertrouwde gezichten en is er veel kennis in huis. Er is veel liefde voor het product en de onderneming en de wens om dit over te dragen naar de derde generatie.

Tenslotte is De Bosrand niet aangesloten bij een formule en heeft daarom alle vrijheid om haar eigen koers te kiezen en zich te onderscheiden in de markt.  De tuincentra bieden naast  het groen voor binnen en buiten, een creatieve en kleurrijke bloemenafdeling, alles op interieurgebied, tuinmeubelen,  barbecues, een dierenafdeling, een gezellige horeca en nog veel meer. Ieder seizoen ziet de winkel er anders uit en proberen wij u te inspireren.

Vacatures

Lijkt het je leuk om in een groene en inspirerende omgeving te werken? De Bosrand is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de tuincentra, groothandels en kwekerijen. Kijk voor de huidige vacatures op https://www.tcdebosrand.nl/vacatures.

En met de komst van een nieuw tuincentrum en distributiecentrum in Oegstgeest zullen wij later dit jaar een heel nieuw team gaan samenstellen om mee te starten in 2020. Dus houd de vacaturepagina dit jaar in de gaten of stuur alvast een open sollicitatie als je in Oegstgeest aan de slag zou willen gaan naar: [email protected] . Wanneer we het team voor Oegstgeest gaan samenstellen dan worden alle sollicitaties bekeken en mocht er al mogelijkheid zijn om in Wassenaar of Alphen a/d Rijn aan de slag te gaan totdat Oegstgeest gereed is dan nemen wij al contact op!