Binnenpotterie

Potten brengen sfeer in elk interieur. Bij De Bosrand bieden wij daarom een uitgebreid assortiment aan binnenpotterie: bloempotten, bloembakken, vazen, kunststof bloempotten en terracotta potjes. Uiteraard hebben wij de nieuwste modellen van de laatste trends in ons assortiment opgenomen, zoals bijvoorbeeld van Capi, Elho. Voor iedereen is er wat wils!

Bloempotten voor binnen

Met leuke accessoires, zoals kaarsen en kussens kunt u uw huis naar smaak mooi inrichten. Hierbij kunnen mooie bloempotten natuurlijk niet ontbreken. Met wat mooie bijpassende bloempotten kunt u uw huis net even extra stijlen en sfeervol inrichten. Onderhoud uw planten in een juiste bloempot of vaas, dan heeft u hier natuurlijk langer plezier van. Potten voor binnen zijn er natuurlijk in verschillende materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van keramiek, kunststof of glas. Een bos bloemen is natuurlijk perfect om in een mooie glazen vaas te zetten. Een kamerplant daarentegen kan heel mooi staan in een pot van keramiek. De medewerkers van onze vestigingen van De Bosrand kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste pot.

Bloempotten voor binnen bij De Bosrand

Potten in verschillende woonstijlen

Ieder seizoen staan er nieuwe woontrends centraal. Daar spelen wij van tuincentrum De Bosrand op in. Ook wij veranderen ons assortiment om goed aan te sluiten bij de laatste woonstijlen. Wat kunnen we dit jaar? We zien een aantal nieuwe kleuren verwachten. Denk daarbij aan goud, beige-tinten, paars en pasteltinten in de kleur lila en oranje. De terracotta potten zijn natuurlijk perfect om hiermee te combineren.

De mooiste potten kopen bij De Bosrand

Bent u dus op zoek naar dé perfecte pot voor bij uw kamerplant? Of bent u op zoek naar mooie plantenbakken die u aan uw balkon kunt hangen? Ons assortiment is zo ruim dat hier vast en zeker een mooie bloempot of plantenbak voor u tussen moet zitten. Wij verkopen onder andere bloempotten en plantenbakken van Capi, Elho, Jaro Decorations, en MiCa Decorations. Ieder merk staat bekend om zijn eigen collecties met eigen design. Kom gerust eens langs bij één van onze vestigingen van De Bosrand in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden. Dan kunt u ons assortiment komen bekijken. Bekijk de openingstijden van onze vestigingen dan zien we u hopelijk snel!