Bosrand Wassenaar bereikbaarheid 14 & 15 april

Hoe kom je bij De Bosrand Wassenaar?

Dit weekend vervangt Rijkswaterstaat het asfalt op de rijbaan richting Leiden. Hierdoor is de A44 tussen de kruising Lange Kerkdam-Papeweg (N448) afgesloten voor verkeer. De rijbanen richting Den Haag blijven geopend.

Tuincentrum de Bosrand blijft tijdens deze werkzaamheden gewoon bereikbaar. De kruising bij het Rozenplein blijft open.

Voor bezoekers uit Den Haag en Voorschoten wordt een kleine omleidingsroute ingesteld. Vanaf de kruising Lange Kerkdam-Papeweg (N448) worden bezoekers door middel van gele omleidingsborden met de letter B door Wassenaar geleid. Deze omleidingsroute is hieronder weergegeven.

Bezoekers van de Bosrand afkomstig uit de omgeving Leiden kunnen gewoon gebruik maken van de normale route.

 

Hoe kom je thuis vanuit De Bosrand Wassenaar?

Dit weekend vervangt Rijkswaterstaat het asfalt op de rijbaan richting Leiden. Hierdoor is de A44 tussen de kruising Lange Kerkdam-Papeweg (N448) en de afrit Leiden Zuid (afrit nr 9)
afgesloten voor verkeer. 

Bezoekers van de Bosrand afkomstig uit de omgeving Leiden worden via de rijbaan richting Den Haag naar de kruising Lange-Kerkdam-Papeweg (N448) geleid. Vervolgens loopt de omleidings-route via de N448 naar Voorschoten en daarna via de N447 door naar de N206 in Leiden. De omleidingsroute eindigt bij de N206. Deze route is aangegeven met gele omleidingsborden met de letter K. 

Bezoekers van de Bosrand afkomstig uit de omgeving Den Haag kunnen gewoon gebruik maken van de rijbaan richting Den Haag.

Op de kruising met de Rozenweg wordt het verkeer door middel van verkeersregelaars geregeld. Dit kan voor enige vertraging zorgen. Wij rekenen op uw begrip.