Bolsius - Create more US time

Bolsius inspireert consumenten meer tijd voor elkaar te maken met twee nieuwe geurlijnen

 

Met twee compleet nieuwe geurlijnen, True Scents en True Moods, zet Bolsius de rol van geur bij het oproepen van emoties in een nieuw licht. Dit doen zij door consumenten in heel Europa te inspireren meer tijd in naasten te investeren en daarmee het maken van herinneringen te stimuleren. Want als je goede herinneringen hebt aan een bepaalde geur, kan het reproduceren van die geur je bijvoorbeeld relaxter, productiever of vrolijker maken.

 

“Meer dan wat dan ook worden geuren aan gebeurtenissen gekoppeld. Toch onderschatten heel veel mensen hoe belangrijk geur is bij het oproepen van herinneringen en het versterken van emoties. Met True Scents en True Moods willen we alle mooie momenten die mensen delen versterken. Want mensen samenbrengen is sinds jaar en dag de kern van wat onze producten doen.” – Vincent Kristen, CEO.

Niets persoonlijker dan geur

Reuk is ons meest dominante en unieke zintuig. Dit komt omdat onze reukzin in directe verbinding staat met de delen van ons brein waar onze emoties en onze herinneringen worden gevormd. Daarom zijn emoties die je voelt op het moment dat je iets voor de eerste keer ruikt voor altijd onlosmakelijk met die geur verbonden, zo laten wetenschappelijke onderzoeken zien. Met hun geurlijnen wil Bolsius consumenten de mogelijkheid geven om terug te gaan naar momenten die zij koesteren. De natuurlijke extracten en pure geuren zorgen voor rijke blends zodat je zo lang mogelijk van dat moment kan genieten.

Bolsius: Create more US time

Hoe druk je het ook hebt, er is altijd wel tijd voor een momentje met elkaar. Kies de geur die daar het best bij past. Bolsius True Scents, True Moods, nu verkrijgbaar in onze winkels! 

U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij hebben vestigingen in Alphen a/d RijnRijsbergenWassenaar en Woerden.

Graag tot ziens bij Tuincentrum De Bosrand!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties & aanbiedingen. Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.