• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Bloemen Breda

Bloemen kopenBloemen in Breda kopen, het liefst bij een tuincentrum met goede contacten met de veilingen en kwekers? We kopen direct bij ze in, waardoor u kunt rekenen op bloemen van hoge kwaliteit die lang mooi blijven. We zijn de specialist in bloemen in Breda, kom langs bij TC de Bosrand om u te verbazen over ons brede assortiment en de diverse mogelijkheden.

Hoge kwaliteit bloemen

Onze bloemen zijn hoog van kwaliteit, net als de planten, tuinmeubelen en bijvoorbeeld woonaccessoires. Zoekt u specifieke bloemen van Hollandse bodem of wilt u een mooi boeket of een krans bestellen? We kunnen u uitstekend van dienst zijn met gelegenheidswerken. U bent voor bloemen in Breda bij ons aan het juiste adres, kom langs in ons tuincentrum om dat zelf te ervaren.

Ontdek het bloemen assortiment van De Bosrand

Bloemen zijn niet alleen sfeermakers voor huis en tuin, ze zijn ook nog eens uitstekend geschikte cadeaus voor iedere gelegenheid. Niet alleen voor anderen, maar ook gewoon voor uzelf! Naast diverse bekende Hollandse bloemen, vindt u bij ons ook bijzondere bloemen vanuit heel de wereld! Voor speciale wensen kunt u altijd bij ons vakkundige en creatieve team terecht. Verder bestaat ons aanbod onder andere uit:

  • Snijbloemen
  • Rouwwerk
  • Bruidswerk
  • Gelegenheidswerk

Voor de specifieke mogelijkheden kunt u altijd informatie aanvragen in onze tuincentra. Wij helpen u graag, van een boeket voor in huis tot aan een bloemstuk voor een bijzondere gelegenheid. Wij vinden het belangrijk om naar uw wensen en voorkeuren te luisteren en deze te bundelen tot een prachtig werk. 

Bloemen kopen in Breda en omgeving

We kopen onze bloemen direct in bij de veilingen en bij de kwekers, om die u zo vers mogelijk aan te kunnen bieden. Ons creatieve team is u graag van dienst met gelegenheidswerken en het invullen van uw wensen. Kom gewoon eens langs voor de mooiste bloemen, of laat u inspireren door ons team! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 076-5961885 of door een mail te sturen naar [email protected]. We zien u graag bij De Bosrand Rijsberegen, in de buurt van Breda!