Barbecue Alphen aan den Rijn

Barbecue kopenBarbecue in Alphen aan den Rijn kopen? Kom dan naar tuincentrum de Bosrand, voor een zeer divers aanbod met verschillende modellen en maten barbecues. U kunt in ons tuincentrum alle verschillende soorten barbecues zien en uiteraard voorzien wij u indien nodig van deskundig advies. Wilt u een feestje geven of zorgen voor het beste vlees van de grill? We helpen u graag met de keuze voor de juiste barbecue, waarmee u iedere zomer de sterren van de hemel barbecuet! 

Barbecues op kolen, gas of elektriciteit

Een barbecue kopen is enerzijds eenvoudig, maar toch zijn er wel wat belangrijke keuzes te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld vershillende soorten:

  • Traditionele houtskool BBQ
  • Elektrische BBQ
  • BBQ op gas

Klinkt dit u nog eenvoudig in de oren? Overweeg dan eens een buitenkeuken! Ook daarvoor bent u in ons tuincentrum aan het juiste adres. Net zoals de verschillende modellen van Big Green Egg, voor geavanceerde mogelijkheden. De ontwerpen zijn gebaseerd op een ruim 3.000 jaar oud Aziatisch ontwerp voor een klei-oven en geven nog steeds indrukwekkende resultaten!

Barbecues en accessoires van hoogwaardige merken

Naast de Big Green Egg hebben wij ook het populaire merk Weber in ons assortiment. Wij zijn zelfs gecertificeerde Weber Premium Plus dealers en kunnen u dus een deskundig advies geven. Ook voor Weber bbq accessoires bent u bij ons aan het juiste adres, denk bijvoorbeeld aan:

  • Weber briketten
  • Weber brikettenstarter
  • Bakplaat
  • Wok
  • Toolset

En nog diverse andere accessoires waarmee u volledige menu's kunt koken én het barbecueën een stuk aangenamer wordt. Van het merk Maestro hebben wij ook een divers aanbod aan verschillende soorten barbecues. Twijfelt u welk merk of welke soort barbecue het beste bij u en uw voorkeuren past? Wij kunnen u uiteraard helpen met deskundige adviezen!

Barbecue kopen in Alphen aan den Rijn

Voor een nieuwe barbecue om vanaf dit voorjaar écht te genieten van heerlijke barbecue-avonden, bent u bij ons aan het juiste adres. Verschillende merken, modellen, soorten, maten én accessoires zijn bij ons ruimschoots vertegenwoordigd. U bent van harte welkom bij Tuincentrum De Bosrand in Alphen aan den Rijn! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0172-475299. Graag tot ziens!