WoodWick

Op zoek naar echte sfeermakers voor in huis? De geurkaarsen van WoodWick warmen je huis op, maken het gezellig en verbeteren je stemming! En met zoveel geuren is er altijd wel een geurkaars die bij jou voorkeur past. Bijzonder aan de WoodWick is dat het de enige kaarsen ter wereld zijn met een houten lont. Wanneer de kaarsen branden, klinken ze naar het rustgevende geluid van een knapperend haardvuur.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 253 producten

De branduren van WoodWick kaarsen

De kaarsen van WoodWick zijn in verschillende afmetingen bij ons verkrijgbaar. Elke afmeting heeft dan ook zijn eigen aantal branduren. We hebben dit voor je op een rijtje gezet:

  • WoodWick Mini Candle: De kaars is 7 cm breed, 8 cm hoog en bevat 20 branduren.
  • WoodWick Medium Candle: De kaars is 10 cm breed, 11,5 cm hoog en bevat 60 branduren.
  • WoodWick Large Candle: De kaars is 10 cm breed, 17,5 cm hoog en bevat 130 branduren.
  • WoodWick Ellipse Candle: De kaar is 19,5 cm lang en 11,5 cm breed, 9 cm hoog en bevat 50 branduren.

Kortom, kies voor de ruimte in huis het juiste formaat kaars. De woonkamer is geschikt om een grote kaars neer te zetten, maar voor het toilet raden wij je aan om bijvoorbeeld de mini WoodWick kaars te kiezen.

Tuincentrum De Bosrand | WoodWick kaarsen

Tips voor het branden van WoodWick kaarsen

Heb je een mooie WoodWick kaars gekocht of cadeau gekregen? Wij geven je graag een aantal tips voor het branden van deze geurkaarsen:

  • Laat de kaars minimaal twee uur branden. Bij voorkeur zelfs 3 tot 4 uur voor het beste (geur) resultaat.
  • Op de WoodWick kaars zit altijd een mooie deksel. Deze deksel kun je natuurlijk perfect als onderzetten gebruiken wanneer je de kaars aansteekt.
  • Kaarsen van WoodWick hebben een houten lont. Zorg er regelmatig voor dat deze altijd een halve centimeter boven de kaars uitsteekt. Je kunt de lont korter maken door te wachten tot de kaars is gestold en vervolgens zachtjes tegen het lontje aantikken, zodat het lontje afbreekt. Vergeet niet om de restjes lont te verwijderen voordat je de kaars weer aansteekt.

WoodWick kaarsen bij De Bosrand

Ben je dus op zoek naar kaarsen met een heerlijke geur én een knisperend geluid? Kies dan voor WoodWick! In onze vestigingen ben je natuurlijk van harte welkom om jouw favoriete geur uit te kiezen. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze medewerkers geven je graag advies!

Openingstijden vestigingen De Bosrand