WOLF-Garten

Wanneer je op zoek bent naar goed tuingereedschap zit je met WOLF-Garten goed! WOLF-Garten staat bekend om kwalitatief goede producten en machines voor in de tuin. Het tuingereedschap is handig in gebruik en het scheelt je uiteindelijk een hele hoop tijd. 

Het merk voor tuinieren: WOLF-Garten

Het merk WOLF-Garten is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze tuincentrums. Het rode met gele logo valt natuurlijk wel op! WOLF-Garten is in 1922 opgericht en het allereerste product wat op de markt kwam, was de trekhak. Het bedrijf produceerde in die tijd vooral verschillende soorten tuingereedschappen. Later, in 1953, werd de allereerste grasmaaier met roterende messen op de markt gebracht. De laatste jaren werkt WOLF-Garten vooral aan het uitbouwen en verbeteren van het assortiment.

Assortiment WOLF-Garten

Het assortiment van WOLF-Garten is erg breed, met onder andere:

  • WOLF-Garten Robotmaaiers
  • WOLF-Garten Handkooimaaiers
  • WOLF-Garten Snoeischaren
  • WOLF-Garten Tuinhandschoenen
  • WOLF-Garten Grasscharen

Maar denk ook aan heggenscharen en takkenscharen. Het maakt niet uit of het gaat om de verzorging van het gras of de grond, WOLF-Garten heeft verschillende, handige hulpmiddelen. WOLF-Garten heeft ook een multi-star-systeem. In deze speciale serie zijn onderdelen gemakkelijk te koppelen met maar één klik. Er zijn 15 verschillende stelen te koop en deze kunnen gecombineerd worden met meer dan 80 verschillende gereedschappen. Dit scheelt natuurlijk een hele hoop opbergruimte in jouw schuur!

WOLF-Garten kopen bij De Bosrand

In onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, RijsbergenWassenaar en Woerden vind je een ruim assortiment met diverse WOLF-Garten artikelen. Hieronder kun je al enkele voorbeelden uit het assortiment bekijken. Kom gerust eens langs in één van onze tuincentrums om het assortiment te bekijken. Heb je vragen over bijvoorbeeld de grasmaaiers, takkenscharen of ander tuingereedschap? Onze medewerkers helpen je uiteraard graag en kunnen je op allerlei vlakken adviseren.

 

​​​​​​

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie