Twinkly

Wil je graag kerstverlichting dat je met een app kunt bedienen? Dan is de Twinkly kerstverlichting misschien wel iets voor jou! Het assortiment van Twinkly bestaat uit een breed scala kerstverlichting met mooie effecten en opvallende animaties. In het assortiment van Twinkly vind je vlaggenmast verlichting, kerstverlichting voor in de kerstboom en LED strips voor in huis. Kortom, met Twinkly kun je alle kanten op. Wat is jouw favoriete Twinkly verlichting? Neem een kijkje op onze website of kom langs in één van de vestigingen van De Bosrand!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Wat is Twinkly?

De lichtsnoeren van Twinkly zijn 'slimme' LED snoeren, werken via WiFi en iedereen kan ze besturen via een smartphone. Hang als eerst de lichten op zoals jij dat wilt, dan kun je vervolgens met de app van Twinkly de kleuren veranderen en de patronen en animaties instellen. In de app kun je onder andere een keuze maken uit de diverse effecten, muzieksynchronisaties, helderheid, knipperende lampjes of heb je liever misschien multicolor? De keuze is aan jou!

Twinkly: diverse mogelijkheden voor kerstverlichting

Verlichting van Twinkly is niet zomaar verlichting. Het is moderne, hightech verlichting wat iedereen via de app gemakkelijk kunt instellen. Welke Twinkly verlichting is er op dit moment?

  • Twinkly vlaggenmast kerstboom: Dit is eigenlijk kerstverlichting op een paal in de vorm van een kerstboom. De metalen kerstboom hang je gemakkelijk op door de meegeleverde paal die in de grond bevestigd kan worden. Wanneer het donker wordt, ontstaat er door het patroon van de vele LED lampjes een mooie, sfeervolle kerstboom. Het 3D effect is van alle kanten heel goed te zien.
  • Twinkly LED strip: In het assortiment van Twinkly vind je ook LED strips voor binnenshuis. Deze strips bieden de mogelijkheid om kamers in huis meer sfeer te geven.
  • Twinkly kerstverlichting: De kerstverlichting van Twinkly is verkrijgbaar met 200, 400 of 600 LED lampjes. Zo kun je zelf jouw kerstboom met verlichting voorzien.

Tuincentrum De Bosrand | Twinkly kerstverlichting

Twinkly kerstverlichting kopen bij De Bosrand

Ben je al bekend met de Twinkly verlichting of hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bezoek dan snel één van de vestigingen van De Bosrand om het assortiment te bekijken. Met Twinkly kies je voor moderne kerstverlichting wat iedereen met de app op zijn smartphone kan regelen. Wie wilt dat nu niet?

Openingstijden vestigingen De Bosrand