Triumph Tree

Voor prachtige kunstkerstbomen van het merk Triumph Tree ben je bij Tuincentrum De Bosrand aan het juiste adres! Het merk Triumph Tree is bekend om de realistische kunstkerstbomen, kransen en kerstslingers, die tevens zeer veilig gefabriceerd zijn. Zo is het assortiment allemaal zeer stevig geconstrueerd én gemaakt van brandvertragende materialen. Zo kies je met Triumph Tree voor uitstraling, kwaliteit én veiligheid in één! De artikelen van Triumph Tree zijn tot in de details uitgewerkt en zorgen ervoor dat je ieder jaar weer opnieuw geniet van prachtige en kwalitatieve kerstdecoraties.

Kunstkerstbomen van Triumph Tree

Het merk Triumph Tree biedt verschillende soorten en maten kunstkerstbomen aan. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zeer gemakkelijk op te bouwen en hebben een natuurlijke uitstraling. De constructies van Triumph Tree zijn tevens van zeer hoge kwaliteit en zijn daardoor vaak voorzien van maar liefst 10 jaar garantie. De kerstbomen zijn te verkrijgen in verschillende formaten, soorten en kleurnuances. Er zijn verschillende kerstboomvarianten die Triumph Tree vrijwel identiek heeft nagemaakt. Van de verschillende varianten zijn er diverse formaten te verkrijgen, zodat er voor iedere beschikbare ruimte een geschikte Triumph Tree te vinden is. 

Triumph Tree kunstkerstbomen bij De Bosrand

Andere kerstdecoratie van Triumph Tree

Het merk Triumph Tree staat bekend om de kerstbomen, maar biedt ook diverse andere kerstdecoratie artikelen aan. Zo vind je in onze tuincentra én in ons online assortiment onder andere:

  • Kerstslingers met en zonder kerstverlichting
  • Kerstkransen met en zonder kerstverlichting

Deze slingers en kransen zijn gemaakt van dezelfde hoogwaardige materialen en kunnen veel sfeer toevoegen aan jouw huis. Op onze kerstshows kun je diverse manieren vinden om hier prachtige decoraties mee te maken. Ook kun je uiteraard de kunstkerstbomen bekijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Indien nodig kunnen onze medewerkers jou uiteraard voorzien van advies en meer informatie, dus vraag gerust om hulp indien nodig. 

Met Triumph Tree kies je voor kwaliteit, veiligheid en stijl

Bekijk hieronder ons online assortiment en aanvullende informatie over de Triumph Tree artikelen. Uiteraard kun je deze ook bekijken in ons tuincentrum, waar je meteen verschillende mogelijkheden ziet op het gebied van decoratie en verlichting. Bezoek één van onze De Bosrand kerstshows, of bekijk het online assortiment via onze website.

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie