Pure Bulbs

Wil jij een kleurrijke voorjaarstuin? Jaarlijks selecteren wij miljoenen bloembollen. Wij verpakken deze op onze eigen kwekerijen. Op deze manier kunnen wij zelf ons assortiment samenstellen, zodat jij de meest bijzondere soorten in je tuin kan zetten. Daarnaast kunnen wij altijd de beste kwaliteit waarborgen en zorgen wij voor de scherpste prijs! Voorjaarsbollen, zoals: tulpen, narcissen, hyacinten, sneeuwklokjes, blauwe druiven en uien, hebben de kou nodig om een bloem aan te maken. Plant ze dus vóór de vorst (tussen september en december), zodat jij in de lente kan genieten van de mooiste bloemen!

Wist je dat bloembollen ook een belangrijke voedselbron zijn voor insecten als bijen, hommels en vlinders? Wanneer de temperatuur in de lente omhooggaat, verschijnen direct de bijen, hommels en vlinders. Ze gaan meteen op zoek naar voedsel, want ze hebben stuifmeel en nectar nodig als voeding. Vaste planten bloeien vaak pas in de zomer en juist (vroege) bloembollen kunnen de insecten helpen!

Wil jij meer weten over de bloeitijd, ons assortiment bloembollen of heb jij een andere vraag? Neem gerust contact op of kom eens langs om ons kleurrijke en uitgebreide assortiment te bekijken.  

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie