Pokon

Wie kent het merk Pokon nu niet? Tegenwoordig is Pokon niet meer weg te denken in het huishouden. Of het nu gaat om plantenvoeding of potgrond, tegenwoordig is Pokon niet meer weg te denken in het huishouden. Bij Tuincentrum De Bosrand ben je dan ook op het juiste adres voor het ruime assortiment van Pokon.

Het ruime assortiment van Pokon

Pokon bestaat al sinds 1929 en is al heel wat jaren marktleider op het gebied van potgrond, gewasbescherming, graszaad en meststoffen. De slogan van Pokon luidt: 'Groen doet je goed' en daar zijn wij het helemaal mee eens! Iedereen wordt toch blij van een kamerplant die goed groeit of een tuinplant die prachtig bloeit? Om het overzichtelijk en voor je zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Pokon zijn producten in diverse categorieën verdeeld:

  • Pokon voor Kamerplanten
  • Pokon voor Gazon
  • Pokon Probleemoplosser
  • Pokon voor Moestuin
  • Pokon voor Plant in pot
  • Pokon voor Border

Tegenwoordig heeft Pokon ook een vernieuwde app. Deze app is ideaal wanneer je wel eens jouw kamerplanten vergeet water te geven of hoeveel wanneer je wilt weten hoeveel potgrond je nodig hebt voor op het balkon. Deze app is een hulpmiddel en geeft meldingen wanneer je jouw planten water moet geven. Daarnaast kun je met de potgrondcalculator gemakkelijk uitrekenen hoeveel potgrond je nodig hebt. Bekijk hieronder alvast een video van Pokon over kale plekken in het gazon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Producten van Pokon kopen bij Tuincentrum De Bosrand

Ben je dus op zoek naar producten van Pokon? Neem dan eerst een kijkje in ons Pokon assortiment op de website, maar je bent in onze winkels in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden natuurlijk ook van harte welkom! Onze medewerkers helpen je graag en kunnen je tips en advies geven op het gebied van (speciale) potgrond, graszaad, plantenvoeding, graszaad en onkruid bestrijding.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 211 producten