Platinum

Wanneer je heerlijk in de zon zit, kan het soms ook wel fijn zijn om een plekje in de schaduw te creëren. Dat kan perfect met de parasols van Platinum! Een Platinum parasol is niet zomaar een parasol. Met een parasol van Platinum heb je goede kwaliteit in handen. Voordat nieuwe parasols op de markt komen, zijn deze uitgebreid getest en worden de materialen met zorg geselecteerd. Bekijk hieronder enkele Platinum parasols, maar kom vooral eens langs bij De Bosrand voor nóg meer parasols van Platinum.

Platinum: zweefparasols

Tegenwoordig zijn de zweefparasols erg hip, maar ook echt heel handig. Platinum heeft enkele zweefparasols waar de vorm anders is, namelijk vierkant. Dat is eigenlijk alleen maar erg praktisch, want zo kun je de parasol precies naast een muur of schutting zetten om een plek in de schaduw te creëren. Daarnaast heb je geen last van een stok in het midden van de parasol. Ook zweefparasols zijn er in diverse kleuren. Platinum heeft diverse zweefparasols die gekanteld kunnen worden. Dit is echt een voordeel en zit je altijd goed in de schaduw.

Platinum: middenstokparasols

Naast de zweefparasols heeft Platinum uiteraard ook mooi 'gewone' parasols. Deze parasols worden ook wel middenstokparasols genoemd. De parasols van Platinum hebben een zeer moderne uitstraling en passen vrijwel bij elke tuinset. Platinum parasols zijn altijd in diverse kleuren te verkrijgen. Ook de middenstokparasols zijn kantelbaar en verkrijgbaar in een ronde variant, maar ook in vierkante of rechthoekige varianten. 

Platinum Parasols kopen bij De Bosrand

Wil je dus een mooie parasol bij jouw tuinset? Breng dan snel eens een bezoekje aan Tuincentrum De Bosrand. Wij verkopen diverse parasols van Platinum. Zoek een mooi exemplaar uit en je kunt altijd in de schaduw zitten! De Bosrand heeft winkels in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. De medewerkers van onze vestigingen staan voor je klaar om het aanbod te laten zien en kunnen je altijd tips en advies geven over de parasols.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 147 producten