Mongo Country & Leisure Wear

MGO is een écht Nederlands familiebedrijf! Wat in 1989 begon als outdoor-kleding avontuur, is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van casual outdoor kleding voor een brede doelgroep. Jan van den Berg begon het bedrijf uit pure passie voor outdoor waxkleding. Er was in die tijd een wildgroei aan mogelijkheden én kwaliteiten. Jan was ervan overtuigd dat hij met zijn duidelijke visie en kennis op dit gebied een verandering teweeg kon brengen, die zou resulteren in een kledingprogramma van zeer hoge kwaliteit.

Tegenwoordig is het authentieke waxproduct met behulp van nieuwe materialen en inzichten geïnnoveerd tot een soepel en gemakkelijk te dragen product. Tegelijkertijd is de prijs steeds interessanter geworden door verbeterde productietechnieken, dit alles in nauwe samenwerking met de producenten van Mongo Country & Leisure Wear.

MGO kleding is niet zomaar kleding. Ieder kledingstuk wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd. Kwaliteit staat bij Mongo voorop. Iedere fabriek die voor Mongo produceert voldoet aan de Europese wet-en regelgeving en voorziet op alle manieren in een goede werkplek voor de medewerkers die aan de kleding van Mongo werken. 

                            

             

                          

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie