• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Lumineo Garden

Bent u op zoek naar mooie verlichting in de tuin? Bij De Bosrand vindt u vast en zeker verlichting die u zoekt van Lumineo Garden. Buitenverlichting geeft uw tuin, terras of balkon net even wat meer sfeer en gezelligheid. De tuinverlichting van Lumineo Garden is er in verschillende vormen, stijlen en functies. Benieuwd naar het assortiment met de buitenverlichting? Lees snel verder of kom langs in één van onze winkels.

Buitenverlichting van Lumineo Garden

Lumineo Garden heeft heel veel verschillende soorten buitenverlichting in het assortiment. De collectie bestaat uit gekleurde lampjes, maar ook stoere, industriële hanglampen of solar lampen die u gemakkelijk in de tuin kunt steken. Bij De Bosrand vindt u onder andere de volgende buitenverlichting:

  • Hanglampen van Lumineo Garden
  • Muurverlichting van Lumineo Garden
  • Tafellampen van Lumineo Garden
  • Gekleurde lantaarnlampen van Lumineo Garden

Lumineo Garden tuinverlichting bij De Bosrand

Voordelen van Lumineo Garden verlichting

Buitenverlichting van Lumineo Garden heeft diverse voordelen. Allereerst is tuinverlichting praktisch, omdat u kunt zien wat u doet en waar u loopt. Vaak is dit de belangrijkste reden om buitenverlichting te nemen. Tijdens heerlijke zomeravonden, kunt u langer buiten zitten. Met de kleurrijke lampjes van Lumineo Garden wordt de tuin alleen nog maar gezelliger! Buitenverlichting geeft uw tuin, balkon of terras echt meer sfeer en gezelligheid. Nog een mooi voordeel van tuinverlichting is dat het inbrekers afschrikt. Wanneer er bijvoorbeeld buitenverlichting bij de voordeur hangt, zullen inbrekers minder snel inbreken, omdat de kans groter is dat ze worden gezien. Tegenwoordig is de verlichting van Lumineo Garden LED, wat betekent dat er een stuk minder stroom wordt gebruikt dan normale verlichting.

Lumineo Garden verlichting kopen bij De Bosrand

Op onze website kunt u al zien welke soorten verlichting van Lumineo Garden u kunt vinden in één van onze winkels in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. Voor nog meer buitenverlichting van Lumineo Garden bent u natuurlijk in onze winkels van harte welkom. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen voor uw tuin. Dan kunt u meteen onze ruime afdelingen bekijken met tuinmeubelen en barbecues. Onze medewerkers staan voor u klaar om advies en tips te geven over de verschillende soorten tuinverlichting.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie