Lumineo

Tijdens de feestdagen in december kan sfeervolle kerstverlichting natuurlijk niet ontbreken. Bij tuincentrum De Bosrand vind je dan ook een ruim assortiment van Lumineo: een bekend merk als het gaat om sfeerverlichting. Op onze website kun je al enkele voorbeelden van de Lumineo sfeerverlichting bekijken. Wil je graag een product kopen? Dan ben je bij één van onze winkels in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden van harte welkom.

De kerstverlichting van Lumineo en de laatste trends

Lumineo heeft maar liefst meer dan 3000 verschillende soorten kerstverlichting in het assortiment. De lampjes die in de verlichting zijn verwerkt zijn breukbestendig en hebben een levensduur van minimaal 50.000 uur. Welke soorten verlichting kun je vinden in het assortiment van Lumineo?

  • Kerstverlichting voor in de boom.
  • Decoratieve verlichting voor zowel binnen als buiten.
  • Kerstfiguren die verlicht zijn.

Naast de diverse soorten verlichting uit het assortiment zijn er ook diverse manieren om de verlichting te laten branden. Denk dan bijvoorbeeld aan een verlichtingsset op batterijen die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Een groot voordeel hiervan is dat je geen stekker nodig heeft en ook geen verlengsnoer. Om helemaal met de tijd mee te gaan is er tegenwoordig ook een milieuvriendelijke manier om de verlichting te laten branden: zonder stekker en zonder batterijen. Deze verlichting is oplaadbaar via een USB. Als laatst is er ook een manier om de kerstverlichting via een app te bedienen. Super hip én makkelijk!

 

 

 

 

 

 

 

De energiezuinige LED verlichting van Lumineo

 

 

In het assortiment van Lumineo vind je ook LED verlichting. Wist je dat met deze verlichting tot wel 85 procent aan energiekosten wordt bespaard? LED verlichting heeft nog meer voordelen:

  • LED lampen gaat een stuk langer mee dan gewone lampen. Je hoeft de LED verlichting dus minder vaak te vervangen en dat scheelt uiteindelijk veel in de kosten. 
  • LED lampen zijn veel beter recyclebaar. Zo'n 75 procent van een LED lamp is recyclebaar.
  • Een aantal jaren geleden waren LED lampen duur in aanschaf. Tegenwoordig zijn ze een stuk goedkoper en daardoor ook meteen aantrekkelijker om te kopen.
  • In tegenstelling tot andere lampen geeft een LED lamp meteen goed licht wanneer je de lamp aanzet.

 

Kerstverlichting kopen? Kom langs bij De Bosrand

Bekijk hieronder alvast wat verlichting uit het assortiment van Lumineo! Wellicht heb je vragen over de diverse soorten kerstverlichting. Kom dan gerust langs in één van onze winkels en vraag het aan één van onze medewerkers. Zij kunnen je advies op maat geven welke verlichting het best bij jou past. Zien we je snel bij De Bosrand?

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie