Lesli Living

Wilt u heerlijk kunnen genieten van het mooie weer in uw tuin, op het balkon of op het terras? Doe dat dan met de producten van Lesli Living. De collectie van Lesli Living is erg stijlvol, past perfect bij elkaar en is gemaakt om heerlijk te kunnen relaxen. Benieuwd geworden? Bekijk alvast wat producten van Lesli Living en kom langs bij Tuincentrum De Bosrand.

Het merk 'Lesli Living'

Het begin van Lesli Living gaat terug naar het jaar 1912. De allereerste generatie begon met een collectie van sportartikelen, kledinghangers, huishoudelijke artikelen en spelartikelen. Deze collectie verdween in de loop van de jaren, want momenteel heeft Lesli Living een uitgebreid assortiment met tuinartikelen en terrasartikelen. Een groot deel van de Lesli Living collectie bestaat uit parasols en sfeerartikelen voor in de tuin. Het hoofdkantoor en magazijn van Lesli Living staat in Lichtenvoorde. Bij Tuincentrum De Bosrand verkopen wij diverse artikelen van Lesli Living.

Tuin- en terras artikelen van Lesli Living

De collectie van Lesli Living is erg breed. Alles voor het sfeervoller maken van uw tuin, terras of balkon vindt u bij Lesli Living. U vindt onder andere de volgende tuin- en terras artikelen in de collectie van Lesli Living:

  • Outdoor kussens
  • Windlichten
  • Hangstoelen
  • Lesli Living Zweefparasols
  • Aluminium tuinmeubelen
  • Loungesets
  • Plaids

Wilt u uw tuin, terras of balkon een make-over geven? Dan kunt u met Lesli Living een complete set uitkiezen. Veel producten matchen namelijk perfect met elkaar!

Lesli Living producten kopen bij De Bosrand

Heeft u op onze website een product gezien van Lesli Living die u graag wilt kopen? U bent bij De Bosrand in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden van harte welkom om dit product te komen bekijken? Dan ziet u ook meteen meer tuin- en terras artikelen van Lesli Living. Laat u inspireren door deze producten!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten