Kettler

Wanneer u op zoek bent naar mooie tuinmeubelen voor in uw tuin dan is Kettler iets voor u. Ketter heeft onderhoudsvrije tuinmeubelen die u gewoon buiten kunt laten staan. De tuinmeubelen zijn namelijk bestand tegen weer en wind. Bij Tuincentrum De Bosrand vindt u een ruim aanbod met tuinmeubelen van Kettler. Kom eens langs om ons assortiment te bekijken!

Het merk Kettler

Kettler is een merk met diverse soorten tuinmeubelen van zeer goede kwaliteit. De tuinmeubelen van Kettler hebben een modern design wat perfect op uw terras, op uw balkon of in uw tuin staat. De kwaliteit van Kettler is goed en de tuinmeubelen gaan dan ook lang mee.

Voordelen aluminium tuinmeubelen van Kettler

Kettler tuinmeubelen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Veel soorten van Kettler zijn gemaakt van aluminium en dit is gemakkelijk schoon te houden. U heeft alleen water te gebruiken met eventueel een sopje. Gebruik alleen geen agressieve middelen om schoon te maken, dit kan namelijk de tuinmeubelen beschadigen. Aluminium tuinmeubelen hebben verschillende voordelen:

  • Het is onderhoudsvriendelijk.
  • Met aluminium heeft u geen last van roestplekken.
  • Het is zeer gemakkelijk schoon te maken.
  • Aluminium is erg sterk.

Dan hebben we nog een tip van onze tuinmeubel-experts: wij raden het af om de tuinmeubelen af te dekken met een zeil of een hoes. Hierdoor kunnen namelijk vlekken op het materiaal ontstaan en dat is natuurlijk zonde.

Kettler tuinmeubelen kopen bij De Bosrand

Heeft u op onze website tuinmeubels van Kettler gezien? Kom dan eens langs in één van onze winkels om de tuinmeubels in het echt te bekijken. In onze vestigingen hebben wij nog meer tuinmeubelen van Kettler die u kunt zien. Ga er gerust even op zitten om het comfortabele gevoel te ervaren. U vindt onze winkels in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. Kom snel eens langs! Onze medewerkers helpen u graag.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 17 van 17 producten