Everlands

Ben je op zoek naar een kunstkerstboom die niet van echt te onderscheiden is? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Everlands. Op onze website kun je al de kunstbomen van Everlands bekijken, maar eigenlijk zou je naar één van De Bosrand winkels moeten komen. Waarom? Je zou deze kunstkerstbomen in het echt moeten bekijken, want dan kun je met eigen ogen zien dat de bomen niet van echt te onderscheiden zijn.

De kunstkerstbomen van Everlands: hip en vernieuwend

De collectie met kunstkerstbomen van Everlands is erg breed. Zo vind je in de collectie onder andere:

  • Groene kunstkerstbomen
  • Witte kunstkerstbomen
  • Zwarte kunstkerstbomen
  • Kunstkerstbomen met sneeuw

De kunstkerstbomen zijn te koop in verschillende prijsklassen van zeer goede kwaliteit. De kunstbomen worden gemaakt van PE of PVC en daardoor heeft iedere boom een unieke uitstraling. Everlands heeft ook kunstkerstbomen in de collectie waar de verlichting al in zit verwerkt. Of wat dacht je van kunstkerstbomen die als het ware sneeuwbomen zijn. Dit geeft meteen een winters gevoel en een knusse uitstraling.

 

 

 

 

 

 

Wel of geen kunstkerstboom kopen van Everlands

Twijfel je nog of je wel of geen kunstkerstboom van Everlands moet kopen? Je bent bij De Bosrand van harte welkom om de kunstbomen in het echt te komen bekijken. Hieronder kun je per product al informatie vinden, maar kom ook zeker eens langs bij ons. Naast de kunstkerstbomen niet van echt te onderscheiden zijn, heeft een kunstboom ook nog vele andere voordelen:

  • Een kunstkerstboom heeft geen last van naaldverlies. Ideaal dus wanneer je bijvoorbeeld vloerbedekking of tapijt in huis heeft.
  • Kunstkerstbomen blijven mooi. Ieder jaar haal je de kunstboom fris en fruitig uit de doos om hem weer op te zetten.
  • Kunstkerstbomen zijn er tegenwoordig ook met verlichting. Zo hoef je niet aan de slag met een los snoer kerstverlichting.

Koop de mooiste kunstkerstbomen van Everlands bij tuincentrum De Bosrand

Op zoek naar echt mooie kunstkerstbomen? Dan is het zeker de moeite waard om langs te komen bij De Bosrand in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden. Je bent bij ons op het juiste adres om kerst-inspiratie op te doen. Heb je vragen over de Everlands kunstkerstbomen? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. Zij kunnen jou alles vertellen over de kunstkerstbomen van Everlands.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie