Evergreen

Ben je op zoek naar een kunstkerstboom met verlichting? Of kies je dit jaar liever voor een kunstkerstboom zonder verlichting? Neem dan eens een kijkje bij De Bosrand voor het aanbod kunstkerstomen van Evergreen! Naast kunstkerstbomen vind je in het assortiment van Evergreen ook kunstkerstkransen, kunstguirlandes en tafelmodelkerstbomen. Doordat wij de artikelen van Evergreen zelf importeren, kunnen wij deze voor een scherpe prijs aanbieden. Benieuwd geworden? Neem een kijkje op onze website of bezoek één van onze winkels!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie

   

Kerst vieren met een Evergreen kunstkerstboom

Kerst is het leukste moment van het jaar, dus pak ook dit jaar lekker uit! Met een kunstkerstboom van Evergreen haal je gegarandeerd de kerst in huis. In het assortiment van Evergreen vind je kunstkerstbomen met én zonder verlichting. Aan jou de keuze welke soort jouw voorkeur heeft. Een kunstkerstboom kopen van Evergreen heeft diverse voordelen:

  • De boom bestaat uit een mix van PE en PVC materiaal.
  • Bij aankoop van een kunstkerstboom van Evergreen krijg je maar liefst 8 jaar garantie.
  • De boom is voorzien van een metalen kruisvoet.
  • De kwaliteit van de kunstkerstboom is hoog en de boom heeft een natuurgetrouwe uitstraling.

Tafel kerstboom; perfect voor kleine ruimtes

Het kan natuurlijk heel goed voorkomen dat er eigenlijk geen plek is in huis voor een kunstkerstboom. Daar heeft Evergreen een oplossing voor: de tafel kerstboom. Dit is een tafelmodelkerstboom dit maximaal één meter hoog is en daarmee perfect om hem op tafel te zetten of op een andere prominente plek in huis. Zo krijg je toch dat feestelijke gevoel, maar heb je niet een enorme kerstboom in huis staan. Ideaal toch?

De voordelen van een Evergreen kunstkerstboom

Twijfel je nog om een kunstkerstboom te kopen? Wij nemen die twijfel graag bij je weg! Dit zijn de voordelen van een kunstkerstboom:

  • Gemakkelijk en onderhoudsvrij: stofzuigen is niet nodig, want naalden vallen niet uit. Daarnaast heeft een kunstboom geen water nodig. Je zet de boom elk jaar op en een aantal weken later breek je hem weer af.
  • Eénmalige uitgave: een kunstkerstboom koop je en gaat vervolgens jaren mee. De jaarlijkse kosten voor een echte kerstboom heb je dus niet.
  • Opbergen: bij de kunstkerstbomen van Evergreen wordt een stevige doos meegeleverd. Zo kun je elk jaar de kerstboom gemakkelijk weer opbergen.

Nog meer groen in huis met kerstkransen en guirlandes

Naast de kunstkerstbomen met én zonder kerstverlichting, vind je in het assortiment van Evergreen ook kunstkerstkransen en kunstguirlandes. Hiermee kun je ook op andere plekken in jouw huis de boel versieren met feestelijk groen! Hang er wat vrolijke kerstballen of andere kerstdecoratie in en je zult zien; dit geeft meteen veel meer sfeer in huis.

Openingstijden vestigingen De Bosrand