Black Box Trees

Kunstkerstbomen van het merk Black Box Trees staan bekend om de hoge kwaliteit en de realistische uitstraling. De bomen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Bij Tuincentrum De Bosrand ben je aan het juiste adres voor de mooie en kwalitatieve Black Box Trees. De naalden zijn van zeer goede kwaliteit, evenals de verlichting en daarnaast wordt dit nogmaals bevestigd door de garantie die je krijgt bij deze kunstkerstbomen. Je vindt bij ons een ruim assortiment van Black Box Trees met daarnaast uiteraard voldoende kerstdecoratie om er een prachtige kerstboom van te maken!

Diverse soorten kunstkerstbomen van het merk Black Box Trees

Als je kiest voor een kunstkerstboom, dan profiteer je van verschillende voordelen. Je hoeft niet dagelijks te stofzuigen wanneer de naalden uitvallen en daarnaast weet je de volgende jaren meteen waar je van op aan kunt; je hoeft de boom dan alleen nog maar in elkaar te zetten! Van Black Box trees zijn er vele diverse kunstkerstbomen te verkrijgen. Zo kun je denken aan onder andere:

  • Bomen met kerstverlichting
  • Bomen zonder kerstverlichting
  • Bomen met kunst sneeuw

De bomen zijn te verkrijgen in vele verschillende formaten en uitvoeringen. De kleuren variëren van de meest groene tinten, tot aan de zachtere varianten die ook wel blauw genoemd worden. De soortnamen zijn onder andere Frasier en Macallan en van iedere variant zijn er verschillende formaten en kleuren te verkrijgen. Zo is er voor iedere liefhebber een prachtige kunstkerstboom te vinden! In de wereld van kunstkerstbomen is Black Box Trees een gerenommeerd merk om de kwaliteit die ze leveren. De bomen gaan niet alleen erg lang mee, ze lijken ook erg goed op de echte kerstbomen. 

Kunstkerstbomen Black Box Trees

Black Box kunstkerstbomen kopen

Wil je een mooie Black Box kunstkerstboom voor dit jaar en nog vele volgende jaren? Dan ben je bij Tuincentrum De Bosrand aan het juiste adres! Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden en vind de boom die aan jouw wensen voldoet. Heb je geen zin om ieder jaar weer de kerstverlichting uit de knoop te halen? Dan kun je ook voor extra gemak kiezen, met een kunstkerstboom die voorzien is van verlichting. Van de kwalitatieve Black Box kunstbomen kun je nog vele jaren genieten! Bekijk het online assortiment of bezoek onze kerstshows voor eindeloze kerstinspiratie. 

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie