AeroCover


Met veel zorg en aandacht kiest u uw tuinmeubelen. Met als doel om er natuurlijk zoveel en zolang mogelijk van te genieten. Wie heeft er immers zin om op een zomerse dag meubels steeds schoon te moeten maken of na een mooie lange avond de kussens steeds op te moeten bergen? Laat staan te constateren dat de kwaliteit na slechts één zomer achteruit is gegaan. Bescherm tuinmeubelen en tuinmeubel-accessoires tegen regen, vuil en stof en reduceer schimmelvorming met de ademende stof van AeroCover®. Hiermee blijft het meubelstuk schoon, wordt slijtage beperkt, verkleuring tegen gegaan en de levensduur verlengd.

Werking

Ademen is belangrijk

Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat condensvorming ontstaat. AeroCovers® zijn voorzien van een ademend membraan. Deze helpt vocht naar buiten te transporteren en houdt tegelijkertijd vuil, stof en regen van buitenaf tegen. Dit is belangrijk om schimmelvorming op uw tuinmeubel of parasol tegen te gaan en de levensduur ervan te verlengen.

Goede bevestiging

AeroCovers® zijn voorzien van een rijgkoord met stopper aan twee kanten van de hoes. Hiermee kunt u uw hoes goed bevestigen. De L-vorm hoezen zijn voorzien van extra gespen.

Licht gewicht en sterk

AeroCovers® zijn vervaardigd van lichtgewicht, UV-bestendig ripstop polyster. Hierdoor zijn ze makkelijk hanteerbaar en nemen ze weinig ruimte in wanneer niet in gebruik. Door de door en door geverfde vezels heeft de stof een hoge kleurechtheid.

Alle tuinmeubelhoezen zijn voorzien van een handige opbergtas. Deze zit vast aan uw hoes zodat u deze altijd bij de hand heeft.

Gemak

AeroCovers® parasolhoezen zijn voorzien van een stok in de hoes. Hiermee kunt de hoes ook makkelijk over een hoge parasol krijgen zonder trap. De kussentassen hebben versterkte handvaten en een dubbele rits zodat u makkelijk bij de kussen kunt.

Het alternatief voor PVC

Het probleem van PVC en PU hoezen is dat deze niet ademen. Ondanks dat ze dit vaak claimen, kunnen PVC hoezen alleen ademen als ze voorzien zijn van ventilatiegaten. Door deze gaten kan vuil en stof binnen komen. Dit is juist wat u probeert te voorkomen. PVC wordt hard bij lage temperaturen waardoor ze vaak stuk gaan. AeroCovers® blijven ook bij lage temperaturen soepel.

PVC is slecht voor het milieu. AeroCovers® zijn vervaardigd van milieuvriendelijke materialen en kunnen gerecycled worden.

 

 

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 61 producten