• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Tuingereedschap

Langzaam aan moeten we er toch aan geloven: de winter. Het wordt kouder en de dagen worden steeds korter. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat het in de winter flink gaat sneeuwen en dat u dan last heeft van de ongemakken van het sneeuw. Gelukkig hebben onze vestigingen van De Bosrand diverse winterartikelen. Wat heeft u zo allemaal nodig om de winter te overleven?

Bescherm uw planten: inpakmateriaal

In de koude wintermaanden hebben uw planten extra aandacht nodig. Het is natuurlijk belangrijk dat ze de winter overleven. In onze vestigingen van De Bosrand in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden verkopen wij speciaal inpakmateriaal voor uw planten. Heeft u vragen hierover? Spreek gerust in onze tuincentra één van onze medewerkers aan. Zij kunnen u alles vertellen over het gebruik van dit inpakmateriaal.

Tegen gladheid: strooizout

Gaat het sneeuwen? Dan wordt het glad. Om gladheid en eventuele ongelukken te voorkomen is strooizout natuurlijk een goede oplossing. Dooikorrels of strooizout zorgen ervoor dat het sneeuw en ijzel verdwijnt. Strooizout is handig in gebruik en geeft niet al te veel rommel.

Weg met die sneeuw: sneeuwscheppen

Heeft het gesneeuwd? Zorg dan dat het pad voor uw huis of naar uw schuur of garage sneeuwvrij is. Zonder sneeuwschep of sneeuwschuiver wordt het maar een vieze boel voor de deur. Bent u op zoek naar een sneeuwschep?

Strooizout, sneeuwscheppen, slee, inpakmateriaal kopen bij Tuincentrum De Bosrand

Plezier in de sneeuw: de slee

De sneeuw zorgt natuurlijk niet alleen maar voor narigheid. Het is ook heel leuk! Hoe leuk is het wanneer u kunt gaan sleeën. Sleeën geeft natuurlijk wel het ultieme winterse gevoel. Tegen de tijd dat het gaat sneeuwen worden er veel sleeën verkocht in onze vestigingen. Koop dus op tijd uw slee! Bereid u dus goed voor op het winterseizoen en zorg dat u op tijd uw winter inkopen doet bij één van de vestigingen van De Bosrand.

Tuingereedschap kopen bij De Bosrand

De Bosrand biedt naast de winterartikelen alle hulpmiddelen om te zorgen voor een prachtige tuin. Voor de aanleg en onderhoud van uw tuin is goed gereedschap immers een vereiste. Wij bieden daarom een ruime keuze in tuingereedschap waaronder snoeischaren, schoffels en grasmaaiers. Daarnaast verkopen wij producten van verschillende merken, zoals onder andere: Talentools, Gardena en Ubbink. Maar ook voor temperatuurmeters, handschoenen, klompen, deurmatten en regenlaarzen kunt u het gehele jaar terecht bij onze tuincentra. Bekijk de openingstijden van onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden en dan zien we hopelijk snel bij De Bosrand.

Toon filters Verberg filters

Filter producten