• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Tuingereedschap

Goed tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. Ook bij Tuincentrum De Bosrand hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklassen. Stelt u zich eens voor: het voorjaar is weer aangebroken, dan heeft u toch zin om de tuin op te knappen met prachtige bloemen? Kom bij De Bosrand eens inspiratie opdoen op het gebied van tuin en terras. Ook wanneer de winter is aangebroken, kunt u bij ons terecht voor winterartikelen! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 322 producten

Diverse soorten tuingereedschap bij De Bosrand

Heeft u een tuin? Of een balkon? Dan kan wat tuingereedschap natuurlijk niet ontbreken. Met een set basis tuingereedschap, zoals een schoffel, hark, plantenschep of hark komt u al een heel eind. Bij De Bosrand verkopen wij onder andere de merken Gardena, WOLF-Garten en Talen Tools. Wat kunt u onder andere in onze vestigingen vinden aan tuingereedschap?

Winter? Bescherm uw planten, strooizout en sneeuwscheppen

In de koude wintermaanden hebben uw planten extra aandacht nodig. Het is natuurlijk belangrijk dat ze de winter overleven. In onze vestigingen van De Bosrand in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden verkopen wij speciaal inpakmateriaal voor uw planten. Heeft u vragen hierover? Spreek gerust in onze tuincentra één van onze medewerkers aan. Zij kunnen u alles vertellen over het gebruik van dit inpakmateriaal. Gaat het sneeuwen? Dan wordt het glad. Om gladheid en eventuele ongelukken te voorkomen is strooizout natuurlijk een goede oplossing. Dooikorrels of strooizout zorgen ervoor dat het sneeuw en ijzel verdwijnt. Strooizout is handig in gebruik en geeft niet al te veel rommel. Heeft het gesneeuwd? Zorg dan dat het pad voor uw huis of naar uw schuur of garage sneeuwvrij is. Zonder sneeuwschep of sneeuwschuiver wordt het maar een vieze boel voor de deur. Bent u op zoek naar een sneeuwschep? De sneeuw zorgt natuurlijk niet alleen maar voor narigheid. Het is ook heel leuk! Hoe leuk is het wanneer u kunt gaan sleeën. Sleeën geeft natuurlijk wel het ultieme winterse gevoel. Tegen de tijd dat het gaat sneeuwen worden er veel sleeën verkocht in onze vestigingen. Koop dus op tijd uw slee! Bereid u dus goed voor op het winterseizoen en zorg dat u op tijd uw winter inkopen doet bij één van de vestigingen van De Bosrand.

Tuincentrum De Bosrand | Winterartikelen | Strooizout

Tuingereedschap kopen? Kom naar De Bosrand

De Bosrand biedt naast de winterartikelen alle hulpmiddelen om te zorgen voor een prachtige tuin. Voor de aanleg en onderhoud van uw tuin is goed tuingereedschap immers een vereiste. Wij bieden daarom een ruime keuze in tuingereedschap waaronder snoeischaren, schoffels en elektrische grasmaaiers. Daarnaast verkopen wij producten van verschillende merken, zoals onder andere: Talen Tools, WOLF-Garten, Gardena en Ubbink. Maar ook voor temperatuurmeters, handschoenen, klompen, deurmatten en regenlaarzen kunt u het gehele jaar terecht bij onze tuincentra. Bekijk de openingstijden van onze vestigingen in OegstgeestAlphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden en dan zien we hopelijk snel bij De Bosrand.