• Gewasbescherming

    Gewasbescherming

    Gewasbescherming

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Gewasbescherming

Bij Tuincentrum De Bosrand is van alles te vinden op het gebied van gewasbescherming in en om het huis. Wij hebben bestrijdingsmiddelen van onder andere Ecostyle, Pokon, BSI, DCM (in Rijsbergen), Protect Garden, Protect Home en Solabiol in ons assortiment. In onze winkels vind je alles om het ongedierte en onkruid weg te houden uit jouw tuin. Heb je in de tuin bijvoorbeeld last van mieren, slakken, muizen, bladluis of schimmels? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan één van onze winkels. Heeft u een vraag over een aangetaste plant? Neem een blad of een stukje stam mee naar één van onze vestigingen en dan helpen we je graag verder.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 160 producten

Gewasbescherming van ECOstyle en Protect Garden

Op deze pagina vindt u enkele producten van ECOstyle en Protect Garden om uw gewas te beschermen tegen vervelende problemen. Deze twee bekende merken ontwikkelen verantwoorde, ecologische producten die u prima in en om de tuin kunt gebruiken. Wanneer een plant gezond is, is hij automatisch sterk en zult u geen last hebben van vervelende schimmels en plagen. Wanneer u weet dat de plant heeft van bijvoorbeeld een schimmel, luizen of rupsen, kan kunt u bij De Bosrand bestrijdingsmiddelen kopen van onder andere ECOstyle en Protect Garden. Ook voor de buxusmot vindt u bij ons bestrijdingsmiddelen. Denk dan bijvoorbeeld aan de buxusmotval. Met dit product kunt u de buxusmot opsporen en tegelijkertijd ook vangen. In onze winkels vindt u nog meer producten tegen de buxusrups of buxusmot.

Tuincentrum De Bosrand | Gewasbescherming | Bestrijdingsmiddelen

Tips voor het gebruiken van gewasbescherming

Het is belangrijk om goed en verantwoord om te gaan met de bestrijdingsmiddelen. Houd daarom rekening met de volgende vier tips:

  • Voorbereiding - Zorg voordat u met de bestrijdingsmiddelen aan de slag gaat, dat er bijvoorbeeld geen kinderen in de buurt zijn en houd rekening met de kleding die u aantrekt.
  • Veiligheid - Ga veilig om met de gewasbescherming. Trek daarom beschermende kleding aan, zoals tuinhandschoenen en rubberen laarzen.
  • Gebruik - Lees altijd goed het etiket op de verpakking, zodat u het product op de juiste manier gebruikt.
  • Schoonmaken - Wanneer u klaar bent met de bestrijdingsmiddelen is het goed om alles goed schoon te maken. Dus heeft u handschoenen aan, maak deze dan ook goed schoon voor een volgend gebruik.

Tuincentrum De Bosrand | Gewasbescherming | Bestrijdingsmiddelen

Bestrijdingsmiddelen kopen? Kom naar Tuincentrum De Bosrand

Bent u op zoek naar gewasbescherming tegen ongedierte en onkruid? Kom dan snel langs bij Tuincentrum De Bosrand. U vindt onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de verschillende soorten bestrijdingsmiddelen. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het juiste product en zij kunnen u alles vertellen hoe u het product moet gebruiken. Maak dus een foto van de plant of neem een stukje van de plant mee, zodat onze medewerkers het juiste product kunnen adviseren.