Kerst

Kerst: de gezelligste tijd van het jaar! Woont u in de buurt van Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen van tuincentrum De Bosrand. Naast onze nieuwe kerstshows kunt u ook bij ons terecht voor kunstkerstbomen en natuurlijk voor heel veel echte kerstbomen. De kerstshows zijn volledig ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten van de kerst.

Kerstversiering

Alles, maar dan ook alles voor de Kerst kunt u vinden bij Tuincentrum De Bosrand. Natuurlijk hebben wij kerstbomen en kunstkerstbomen, maar wat dacht u van mooie kerstversiering, zoals kerstballen, kerstslingers, pieken, kerstverlichting voor binnen en buiten en mooie kersthuisjes. Met al deze kerstversiering kunt u zelf de ultieme kerstsfeer in huis brengen! Kom langs bij één van onze vestigingen en laat u zich inspireren door al het moois.

KiKa Kerstballen

Wilt u dit jaar uw kerstboom versieren voor een goed doel? Onze vestigingen van De Bosrand verkopen dit jaar een hele speciale kerstbal, namelijk de KiKa Kerstbal. Met de aankoop van deze KiKa Kerstbal steunt u Stichting Kinderen Kankervrij. Deze stichting doet al meer dan 15 jaar onderzoek naar kinderkanker. Van het verzamelde geld worden onderzoeken gedaan op het gebied van kinderkanker. Ruim 550 kinderen in Nederland krijgen kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. De stichting wilt dit percentage verhogen naar 95%. Vier KiKa helden vertaalden hun persoonlijke verhaal in een tekening, die als opdruk op de kerstballen staan. De KiKa Kerstbal kost €4,95 per stuk. Daarvan gaat €2,50 direct naar de strijd tegen kinderkanker. Tuincentrum De Bosrand is één van 160 tuincentra in Nederland die deze kerstballen verkopen. Dus kom langs bij één van onze vestigingen, koop een KiKa Kerstbal en steun het goede doel!

Kerstartikelen bij De Bosrand

Bent u benieuwd geworden naar ons kerstassortiment? Wij zijn gevestigd in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden, dus er is vast een vestiging bij u in de buurt. Kom gezellig langs! Heeft u niet zo'n haast? Dan kunt u bij ons ook heerlijk genieten van een kopje koffie met een stukje taart in ons Tuinrestaurant. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Bosrand!