Kerst

Kerst: de gezelligste tijd van het jaar! Woont u in de buurt van Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen van tuincentrum De Bosrand. Naast onze nieuwe kerstshows kunt u ook bij ons terecht voor kunstkerstbomen en natuurlijk voor heel veel echte kerstbomen. De kerstshows zijn volledig ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten van de kerst.

Kersttrends 2019 - De Bosrand

Wat zijn de kersttrends van dit jaar?

We hebben dit jaar weer een aantal prachtige kerstthema's die de trend zetten. De kersttrends van dit jaar heten:

  • Under The Stars
  • Wild Glam
  • Pink Forest
  • Christmas Eve
  • Wonderful Time
  • Mountain Lodge
  • Nature's Gift

Lees snel verder wanneer u meer wilt weten over deze sfeervolle trends!

Under The Stars

Deze kersttrend is geïnspireerd op de home deco trend, oftewel veel mooie woonaccessoires in combinatie met wat kerst accessoires. Bij deze trend horen dan ook diverse neutrale kleuren, zoals wolwit, champagne, zwart en camel bruin. Door deze neutrale kleuren, past deze trend zeker bij u in huis!

Kerst - Kersttrends - Tuincentrum De Bosrand

Kerst - Kersttrends - Tuincentrum De Bosrand

Wild Glam

Bent u dit jaar op zoek naar een thema voor de feestdagen die helemaal in het teken staat van luxe, dierenprints en glamour? Dan past Wild Glam helemaal bij u! In dit thema zien we vooral veel warme tinten, zoals donker bruin, terra, camel bruin in combinatie met dierenprints. Om net even extra glamour te geven, kunt u in de kerstboom ook tropische bloemen hangen of prachtige takken. Ga dit jaar dus voor glamour!

Pink Forest

Bij dit thema moet u vooral denken aan een sprookje in het bos. Deze sprookjesachtige trend staat helemaal in het teken van het bos, dus veel groen in combinatie met roze en parelmoer kleuren. Houdt u dus van sprookjes en veel fantasie, dan past deze kerstrend helemaal bij u!

Kerst - Kersttrends - Tuincentrum De Bosrand

Kerst - Kersttrends - Tuincentrum De Bosrand

Christmas Eve

Een traditioneel thema kan natuurlijk niet ontbreken bij De Bosrand. In deze klassieke kerst trend zien we veel parelwit, goud, kerstrood en dennengroen. Wanneer u dus een liefhebber bent van de traditionele kerstsfeer, dan kunt u het best voor dit thema kiezen.

Wonderful Time

De kleuren die bij het thema Wonderful Time passen, zijn zilver, kerstrood, winters wit en dennengroen. Dit zijn de herkenbare 'kerstkleuren' maar dit thema is toch anders dan anders, omdat dit ook gecombineerd kan worden met bruin en roze. Door de kersthangers in de vorm van beren is dit een vrolijk en gezellig kerst thema!

Kerst - Kersttrends - Tuincentrum De Bosrand

Kerst - Kersttrends - Tuincentrum De Bosrand

Mountain Lodge

Haal het sneeuwlandschap naar binnen met het gezellige, winterse gevoel van het Mountain Lodge thema. Denkt u aan winter, dan horen daar natuurlijk de kleuren wit en blauwtinten bij. Hoe meer sneeuw op uw kerstboom hoe beter! Hang wat mooie, blauwe kerstballen in de boom en u bent helemaal klaar voor de feestdagen!

Nature's Gift

Ga dit jaar voor een romantische kerst met de trend Nature's Gift. In dit landelijke thema passen perfect de pasteltinten in combinatie met groene accenten. Hier past ook helemaal de momenteel zo populaire droogbloemen trend bij! Leg bijvoorbeeld wat mooie droogbloemen in uw kerstboom of kunstkerstboom voor een prachtig effect!

Kerst - Kersttrends - Tuincentrum De Bosrand

Exclusief bij De Bosrand: Twinkly® kerstverlichting

Bij onze vestigingen in Alphen a/d Rijn en Wassenaar vindt u Twinkly® kerstverlichting! Deze kerstverlichting verandert de toekomst van de traditionele kerstverlichting. Deze verlichting kan namelijk verbonden worden via Wifi of Bluetooth en is volledig te bedienen met de gratis app van Twinkly®. Lees meer!

Kerstshows bezoeken bij De Bosrand

In de winkels van tuincentrum De Bosrand vindt u prachtige en sfeervolle kerstshows. Ieder jaar toveren wij ons tuincentrum om tot een mooi kerstparadijs waar u terecht kunt om kerstinspiratie op te doen! Kom gezellig bij ons langs om de kerstthema's met eigen ogen te bekijken.  Weet u al welk thema uw favoriet is?

Kerstartikelen kopen? Kom langs bij De Bosrand

Bent u benieuwd geworden naar ons kerstassortiment? Wij zijn gevestigd in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar en Woerden, dus er is vast een vestiging bij u in de buurt. Kom gezellig langs! Heeft u niet zo'n haast? Dan kunt u bij ons ook heerlijk genieten van een kopje koffie met een stukje taart in ons Restaurant de Plantage. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Bosrand!