Kerst

Kerst: de gezelligste tijd van het jaar! Woont u in de buurt van Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen van tuincentrum De Bosrand. Naast onze nieuwe kerstshows kunt u ook bij ons terecht voor kunstkerstbomen en natuurlijk voor heel veel echte kerstbomen. De kerstshows zijn volledig ingericht om inspiratie op te doen om sfeervol te genieten van de kerst.

Kersttrends 2019 - De Bosrand

Wat zijn de kersttrends van dit jaar?

We hebben dit jaar weer een aantal prachtige kerstthema's die de trend zetten. De kersttrends van dit jaar heten:

  • Ice Adventure
  • Red Velvet
  • Country Christmas
  • Embrace Nature
  • December to Remember
  • Christmas Rituals
  • Crystal Ball

Lees snel verder wanneer u meer wilt weten over deze sfeervolle trends!

Ice Adventure

Het grootste kerstthema van dit jaar is 'Ice Adventure'. Dit thema staat helemaal in het teken van de Noordpool en bij dit thema zie je alle kenmerken terug van de winter. De kleuren die bij dit thema terugkomen zijn zilver, wit, blauw en bruin. Deze kleuren gecombineerd met decoratie met fluweel, kristallen en 'bevroren' kerstboompjes brengen die winterse sferen in huis.

Kerst - Kersttrends - Ice Adventure - Tuincentrum De Bosrand

Kerst - Kersttrends - Red Velvet - Tuincentrum De Bosrand

Red Velvet

Bent u op zoek naar een kersttrend met een luxe en exotische uitstraling? Dan past Red Velvet helemaal bij u! Red Velvet is een kleurrijk thema met decoratie in allerlei kleuren en vormen. Denk dan bijvoorbeeld aan de zijden bloemen in combinatie met een gouden tinten. Bij dit thema zien we veel printen, kristallen, glitters en fluwele accenten. De kleuren die bij dit thema goed te combineren zijn, zijn paars, rood, roze, goud en groen.

Country Christmas

Het thema Country Christmas staat bekend om de traditionele kerstdecoratie. Denk bij dit thema aan een Brits landhuis, echt een mooie, landelijke kersttrend. De kleuren die bij dit thema passen zijn verschillende kleuren rood, bruin, groen en goud. Dit thema staat ook bekend om de hertjes en vogeltjes die als decoratie in de kerstboom worden gehangen. 

Kerst - Kersttrends - Country Christmas - Tuincentrum De Bosrand

Kerst - Kersttrends - Embrace Nature - Tuincentrum De Bosrand

Embrace Nature

Bent u een echte natuurliefhebber, dan past het kerstthema Embrace Nature echt bij u! De kleur die bij dit thema centraal staat is groen. Groen wordt gecombineerd met wit, mosterdgoud en een roodbruine hout tint. De kleur groen is tegenwoordig super populair en kunt u dus tijdens de kerstdagen mooi laten terugkomen in uw huis. 

December to Remember

Een thema wat helemaal terug in de tijd gaat is December to Remember. Deze kersttrend is traditioneel, nostalgisch en erg vrolijk! De kleuren die bij dit thema centraal staan, zijn wit, kerstrood en zilver. Dit jaar zien we in combinatie met deze kleuren ook veel roze, dennengroen en turquoise. December to Remember is een thema waar veel poppen te zien zijn: kerstmannen, kabouters, elfjes enzovoort. Houdt u dus van flink uitpakken? Kies dan dit kerstthema!

Kerst - Kersttrends - December to Remember - Tuincentrum De Bosrand

Kerst - Kersttrends - Christmas Rituals - Tuincentrum De Bosrand

Christmas Rituals

Een andere landelijke kersttrend is Christmas Rituals. Houdt u van een stoere, moderne trend dan past deze kersttrend helemaal bij u! De kleuren die bij dit thema passen, zijn zwart, hout kleuren, wit en lichtblauw. Dit is een echte stoere, urban look voor tijdens de feestdagen. Dit alles bij elkaar zorgt voor een mooi contrast!

Crystal Ball

De laatste kersttrend van dit jaar heeft alles te maken met pastelkleuren. Bij dit thema horen prachtige elfjes, zwanen en feeën voor in de kerstboom. Dit thema is ook wel een 'zoet' thema en dat komt door de kleuren: roze, wit, paars en zilver. Bij dit kerstthema telt alleen maar: hoe sprookjesachtiger, hoe beter! Benieuwd naar dit thema? Kom snel langs bij De Bosrand.

Kerst - Kersttrends - Chrystal Ball - Tuincentrum De Bosrand

Exclusief bij De Bosrand: Twinkly® kerstverlichting

Bij onze vestigingen in Alphen a/d Rijn en Wassenaar vindt u Twinkly® kerstverlichting! Deze kerstverlichting verandert de toekomst van de traditionele kerstverlichting. Deze verlichting kan namelijk verbonden worden via Wifi of Bluetooth en is volledig te bedienen met de gratis app van Twinkly®. Lees meer!

Kerstshows bezoeken bij De Bosrand

In de winkels van tuincentrum De Bosrand vindt u prachtige en sfeervolle kerstshows. Ieder jaar toveren wij ons tuincentrum tot een mooi kerstparadijs waar u terecht kunt om kerstinspiratie op te doen! Kom gezellig bij ons langs om de kerstthema's met eigen ogen te bekijken.  Weet u al welk thema uw favoriet is?

Kerstartikelen kopen? Kom langs bij De Bosrand

Bent u benieuwd geworden naar ons kerstassortiment? Wij zijn gevestigd in Alphen a/d Rijn, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden, dus er is vast een vestiging bij u in de buurt. Kom gezellig langs! Heeft u niet zo'n haast? Dan kunt u bij ons ook heerlijk genieten van een kopje koffie met een stukje taart in ons Restaurant de Plantage. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Bosrand!