• Tuinverlichting

    Tuinverlichting

    Tuinverlichting

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Tuinverlichting

Van klassiek tot design; voor buitenverlichting naar uw keuze kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit fraaie tuinverlichting die zowel decoratief als functioneel gebruikt kan worden. De mogelijkheid bestaat om bepaalde buitenverlichting in verschillende kleuren te leveren. In alle filialen van Tuincentrum De Bosrand vindt u buitenverlichting van de merken KS, Konstsmide en Lumineo Garden. In onze vestiging in Wassenaar kunt u ook terecht voor verlichting van het merk Olman. Naast tuinverlichting vindt u bij ons ook onder andere ornamenten, brievenbussen en zonnewijzers. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen op onze afdeling voor verlichting voor binnenshuis. Denk hierbij aan een mooie lamp voor boven de keukentafel, of voor een mooie kroonluchter in de hal.

Tuinverlichting tips

De buitenverlichting in de tuin en op het terras heeft twee voordelen: het maakt uw tuin sfeervol en gezellig én u ziet waar u loopt. Het gaat dus ook om een stukje veiligheid. Bij Tuincentrum De Bosrand bent u dus op het juiste adres voor een ruim aanbod met diverse soorten buitenverlichting. Onze medewerkers kunnen u adviseren en tips geven voor het kiezen van de juiste buitenverlichting, maar wij hebben alvast wat tips waar u rekening mee moet houden.

  • Bedenk voordat u de tuin gaat opknappen waar u verlichting wilt. Mocht het nodig zijn, dan kunnen er alvast kabels worden gelegd.
  • Het is goed om te bedenken wat voor soort verlichting u wilt. Houdt u van gekleurde lampen of toch de neutrale kleuren. In de vestigingen van De Bosrand vindt u het allemaal.
  • In de tuin kunt u ook bijvoorbeeld een mooie boom in de spotlight zetten door er een mooie spot onder te zetten.

Wat is solar tuinverlichting en LED tuinverlichting?

Als het om tuinverlichting gaat, zijn er veel verschillende soorten manieren van verlichting. Denk dan bijvoorbeeld aan grondspots, paaltjes die u in de grond kunt steken, wandverlichting voor bij de schuurdeur. Aan u de keuze! Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen dat led tuinverlichting en solarverlichting in opkomst is. LED tuinverlichting is vrij nieuw op het gebied van elektrische tuinverlichting. Een groot voordeel is dat het super zuinig in gebruik is en veel langer meegaat. Solar tuinverlichting werkt eigenlijk op zonne-energie is dan ook heel duurzaam. Deze soort buitenverlichting heeft zonnepanelen die de zonnestralen opvangen. Vervolgens worden deze zonnestralen omgezet naar energie. In de verlichting zit een accu waar deze energie wordt opgeslagen. Zodra het donker wordt gaan de lampen van de solar verlichting aan. Waar u bij de solar verlichting wel rekening mee moet houden, is dat deze verlichting een plek in de tuin moeten krijgen waar ook daadwerkelijk de zon komt.

Tuincentrum De Bosrand | Tuinverlichting

Tuinverlichting kopen? Koop al uw buitenverlichting bij De Bosrand

Bij Tuincentrum De Bosrand bent u op het juiste adres voor alle tuinverlichting. Of u nu op zoek bent naar solar tuinverlichting of LED buitenverlichting in onze vestigingen vindt u het allemaal. Het maakt niet uit of u meer van de stoere look of klassieke verlichting houdt; onze medewerkers laten u graag alle soorten zien. Geniet dus van die lange zomeravonden in een gezellige, sfeervolle tuin. U vindt onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. Wanneer u een bezoekje brengt aan één van onze winkels, neem dan ook meteen een kijkje bij onze tuinplanten afdeling en maak de tuin helemaal af met wat mooie planten.

Openingstijden vestigingen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 28 van 28 producten