• Tuinverlichting

    Tuinverlichting

    Tuinverlichting

Tuinverlichting

Van klassiek tot design; voor buitenverlichting naar jouw keuze kun je bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit fraaie tuinverlichting die zowel decoratief als functioneel gebruikt kan worden. De mogelijkheid bestaat om bepaalde buitenverlichting in verschillende kleuren te leveren. In alle filialen van Tuincentrum De Bosrand vind je buitenverlichting van de merken KS, Konstsmide en Lumineo Garden. Naast tuinverlichting vind je bij ons ook onder andere ornamenten, brievenbussen en zonnewijzers. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen op onze afdeling voor verlichting voor binnenshuis. Denk hierbij aan een mooie lamp voor boven de keukentafel, of voor een mooie kroonluchter in de hal.

Tuinverlichting tips

De buitenverlichting in de tuin en op het terras heeft twee voordelen: het maakt jouw tuin sfeervol en gezellig én je ziet waar je loopt. Het gaat dus ook om een stukje veiligheid. Bij Tuincentrum De Bosrand ben je dus op het juiste adres voor een ruim aanbod met diverse soorten buitenverlichting. Onze medewerkers kunnen je adviseren en tips geven voor het kiezen van de juiste buitenverlichting, maar wij hebben alvast wat tips waar je rekening mee moet houden.

  • Bedenk voordat je de tuin gaat opknappen waar je verlichting wilt. Mocht het nodig zijn, dan kunnen er alvast kabels worden gelegd.
  • Het is goed om te bedenken wat voor soort verlichting je wilt. Houd je van gekleurde lampen of toch de neutrale kleuren. In de vestigingen van De Bosrand vind je het allemaal.
  • In de tuin kun je ook bijvoorbeeld een mooie boom in de spotlight zetten door er een mooie spot onder te zetten.

Wat is solar tuinverlichting en LED tuinverlichting?

Als het om tuinverlichting gaat, zijn er veel verschillende soorten manieren van verlichting. Denk dan bijvoorbeeld aan grondspots, paaltjes die je in de grond kunt steken, wandverlichting voor bij de schuurdeur. Aan jou de keuze! Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen dat led tuinverlichting en solarverlichting in opkomst is. LED tuinverlichting is vrij nieuw op het gebied van elektrische tuinverlichting. Een groot voordeel is dat het super zuinig in gebruik is en veel langer meegaat. Solar tuinverlichting werkt eigenlijk op zonne-energie is dan ook heel duurzaam. Deze soort buitenverlichting heeft zonnepanelen die de zonnestralen opvangen. Vervolgens worden deze zonnestralen omgezet naar energie. In de verlichting zit een accu waar deze energie wordt opgeslagen. Zodra het donker wordt gaan de lampen van de solar verlichting aan. Waar je bij de solar verlichting wel rekening mee moet houden, is dat deze verlichting een plek in de tuin moeten krijgen waar ook daadwerkelijk de zon komt.

Tuincentrum De Bosrand | Tuinverlichting

Tuinverlichting kopen? Koop al jouw buitenverlichting bij De Bosrand

Bij Tuincentrum De Bosrand ben je op het juiste adres voor alle tuinverlichting. Of je nu op zoek bent naar solar tuinverlichting of LED buitenverlichting in onze vestigingen vind je het allemaal. Het maakt niet uit of je meer van de stoere look of klassieke verlichting houdt; onze medewerkers laten jou graag alle soorten zien. Geniet dus van die lange zomeravonden in een gezellige, sfeervolle tuin. Je vindt onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. Wanneer je een bezoekje brengt aan één van onze winkels, neem dan ook meteen een kijkje bij onze tuinplanten afdeling en maak de tuin helemaal af met wat mooie planten.

Openingstijden vestigingen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 61 producten