• Gewasbescherming

    Gewasbescherming

    Gazon

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Gazon

Wil je ook een gezond en groen gazon waar je jarenlang plezier van kunt hebben? Bij Tuincentrum De Bosrand verkopen we behalve graszoden en graszaad ook alle bijkomende benodigdheden zoals meststoffen, grasmaaiers, diverse combi- en bewateringssystemen en verticuteermachines. Weet je niet precies waar te beginnen? Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen voor deskundig advies.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 64 producten

Een mooi gazon met graszoden of gras zaaien

Voor een mooi stuk gazon in de tuin kun je kiezen om graszoden te leggen of gras te zaaien. De keuze is aan jou! Beide opties zorgen uiteindelijk voor een mooi en groen gazon, maar beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen. Gras zaaien is in principe zo gebeurd, maar duurt wel even voordat er een groene grasmat ontstaat. Bij het leggen van graszoden zie je meteen resultaat en kun je ook meteen genieten van het gras. Bij het zaaien van gras heeft het onkruid de kans om te groeien en aangezien er niet op het net gezaaide gras gelopen mag worden, kun je het onkruid ook niet makkelijk verwijderen. Twijfel je of je liever gaat voor graszoden of gras zaaien? Kom dan eens langs bij De Bosrand en vraag onze medewerkers om advies.

Gazon onderhoud

Een mooi gazon moet onderhouden worden. Bij tuincentrum De Bosrand vind je producten van onder andere Pokon en ECOstyle die je helpen om een mooi en groen gazon te creëren. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om een extra boost te geven aan het gazon of om bijvoorbeeld kale plekken in het gazon snel op te lossen. Voor een mooi en groen gazon is het gras maaien heel belangrijk. Doe dit dan ook regelmatig voor een mooi resultaat. Verticuteer één keer per jaar het gazon om zo zuurstof in de grond toe te voegen. Daarnaast komt tijdens het verticuteren het mos los wat je gemakkelijk kunt verwijderen. Na het verticuteren ontkom je er niet aan dat er kale plekken ontstaan. Gelukkig is daar een oplossing voor: graszaad zaaien. Binnen enkele weken heb je weer een vol en groen gazon!

Gazon | Grasmaaien | Tuincentrum De Bosrand

Gazon producten vind je bij De Bosrand 

Kortom, zorg goed voor het gazon in jouw tuin en geniet hier van. In onze vestigingen vind je veel gazon gerelateerde producten van onder andere Pokon en ECOstyle. Onze experts op het gebied van gazon kunnen al jouw vragen beantwoorden. Daarnaast geven ze je graag advies voor het onderhouden van het gazon. Welke producten moet je gebruiken en hoe moet je deze producten gebruiken; op al deze vragen weten onze medewerkers een antwoord. Neem tijdens jouw bezoek aan ons tuincentrum in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden ook meteen een kijkje op onze afdeling met tuingereedschap. Hier vind je ook gazon gerelateerde producten, zoals grasmaaiers en grasscharen. Bekijk per vestiging onze openingstijden en dan zien we je hopelijk snel bij De Bosrand.