• Gewasbescherming

    Gewasbescherming

    Gazon

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Gazon

Wilt u ook een gezond en groen gazon waar u jarenlang plezier van kunt hebben? Bij Tuincentrum De Bosrand verkopen we behalve graszoden en graszaad ook alle bijkomende benodigdheden zoals meststoffen, grasmaaiers, diverse combi- en bewateringssystemen
en verticuteermachines. Weet u niet precies waar te beginnen? Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen voor deskundig advies.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 64 producten

Een mooi gazon met graszoden of gras zaaien

Voor een mooi stuk gazon in de tuin kunt u kiezen om graszoden te leggen of gras te zaaien. De keuze is aan u! Beide opties zorgen uiteindelijk voor een mooi en groen gazon, maar beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen. Gras zaaien is in principe zo gebeurd, maar duurt wel even voordat er een groene grasmat ontstaat. Bij het leggen van graszoden ziet u meteen resultaat en kunt u ook meteen genieten van het gras. Bij het zaaien van gras heeft het onkruid de kans om te groeien en aangezien er niet op het net gezaaide gras gelopen mag worden, kunt u het onkruid ook niet makkelijk verwijderen. Twijfelt u of u liever gaat voor graszoden of gras zaaien? Kom dan eens langs bij De Bosrand en vraag onze medewerkers om advies.

Gazon onderhoud

Een mooi gazon moet onderhouden worden. Bij tuincentrum De Bosrand vindt u producten van onder andere Pokon en ECOstyle die u helpen om een mooi en groen gazon te creëren. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om een extra boost te geven aan het gazon of om bijvoorbeeld kale plekken in het gazon snel op te lossen. Voor een mooi en groen gazon is het gras maaien heel belangrijk. Doe dit dan ook regelmatig voor een mooi resultaat. Verticuteer één keer per jaar het gazon om zo zuurstof in de grond toe te voegen. Daarnaast komt tijdens het vercitueren het mos los wat u gemakkelijk kunt verwijderen. Na het verticuteren ontkomt u er niet aan dat er kale plekken ontstaan. Gelukkig is daar een oplossing voor: graszaad zaaien. Binnen enkele weken heeft u weer een vol en groen gazon!

Gazon | Grasmaaien | Tuincentrum De Bosrand

Gazon producten vindt u bij De Bosrand 

Kortom, zorg goed voor het gazon in uw tuin en geniet hier van. In onze vestigingen vindt u veel gazon gerelateerde producten van onder andere Pokon en ECOstyle. Onze experts op het gebied van gazon kunnen al uw vragen beantwoorden. Daarnaast geven ze u graag advies voor het onderhouden van het gazon. Welke producten moet u gebruiken en hoe moet u deze producten gebruiken; op al deze vragen weten onze medewerkers een antwoord. Neem tijdens uw bezoek aan ons tuincentrum in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden ook meteen een kijkje op onze afdeling met tuingereedschap. Hier vindt u ook gazon gerelateerde producten, zoals grasmaaiers en grasscharen. Bekijk per vestiging onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij De Bosrand.