• Hamsters, Cavia's,
    Ratjes & Gerbils

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

 

Knaagdieren

Wij verkopen onder andere hamsters, cavia's en ratjes en gerbils, behalve in onze vestiging in Woerden en Oegstgeest. Om uw knaagdier goed te verzorgen bent u bij ons aan het juiste adres!

Veel lekkernijen, droogvoer, speeltjes, diverse soorten hooi en stro en natuurlijk prachtige binnen- en buitenhokken.

 

 

Producten voor knaagdieren in ons assortiment

Op de dierenafdeling van onze tuincentra zijn niet alleen knaagdieren zelf te vinden, maar ook producten om de knaagdieren te verzorgen. In ons tuincentrum worden de levende dieren hartstikke goed verzorgd en wij willen natuurlijk dat dit bij u thuis ook mogelijk is. Hierom hebben wij een ruim assortiment aan producten voor knaagdieren, waaronder voor de volgende knaagdieren:

  • Cavia's
  • Hamsters
  • Ratten
  • Muizen
  • En nog veel meer...

Mocht u op zoek zijn naar een knaagdier als huisdier, dan bent u natuurlijk van harte welkom om onze dieren te komen bekijken. Knaagdieren zijn geschikte huisdieren voor kinderen. U zult wel moeten investeren in kooien, voedsel en speelgoed. Knaagdieren zijn geliefde dieren in Nederland, vooral aangezien zij veel gezelligheid meebrengen. 

hamster-cavia-kopen

Een cavia kopen bij Tuincentrum de Bosrand

Bent u op zoek naar een gezonde en leuke cavia voor bij u thuis? Dan kunt u terecht bij onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen en Wassenaar behalve in Woerden. Een cavia brengt liefde mee, maar heeft veel aandacht nodig. Cavia's kunnen niet goed alleen overleven en hierdoor zult u er altijd twee tegelijkertijd moeten aanschaffen. Een cavia kopen is natuurlijk niet niks, het is een commitment die u aangaat met het dier. Met de juiste verzorging kunt u jarenlang van de liefde van een cavia genieten. Kom langs bij ons tuincentrum om uw nieuwe cavia uit te zoeken en koop direct alle producten die u nodig heeft om de cavia een leuk leven te geven. Denk hierbij aan een hok, voedsel en speelgoed!

knaagdieren-de-bosrand

Hamsters: klein maar fijn

Hamsters zijn kleine dieren, maar ideaal als huisdier voor een kind. Het zijn knaagdieren die vooral 's nachts erg actief kunnen zijn, maar ook vinden zij het fijn om te knuffelen. Een hamster als eerste huisdier voor een kind is een goed idee, aangezien zij zo de verantwoordelijkheid die bij een huisdier komt kijken, goed kunnen leren. Een hamster heeft niet alleen voeding en water nodig, maar ook een goed hok met een rad erin. Hamsters rennen graag in een rad en dit is ook nog eens leuk om naar te kijken! Kom naar één van onze vestigingen om alle producten voor uw hamster te kopen!

Ratten en muizen: minder populair, maar ontzettend leuk

Ratten en muizen zijn knaagdieren die minder populair zijn om als huisdier te houden in Nederland, maar Tuincentrum de Bosrand weet wat deze leuke dieren te bieden hebben. In ons tuincentrum kunt u ratjes kopen, maar ook alle producten die hierbij komen kijken. Bent u op zoek naar een nieuw huisdier wat niet zo gewoon is? Dan is een rat of muis zeker wat voor u!

Advies of vragen over knaagdieren? Kom langs!

Heeft u advies nodig over bijvoorbeeld het kopen van een hamster? Dan nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze dierenafdeling. Op deze afdeling zijn medewerkers die ook nog eens dierenliefhebbers zijn. Zij vertellen u graag over de dieren en wat hier allemaal bij komt kijken. Hopelijk zien wij u snel terug!

Heeft u een konijn aangeschaft? Bezoek dan de dierenafdeling en bekijk ons assortiment voor konijnen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 17 van 17 producten