• Hamsters, Cavia's,
    Ratjes & Gerbils

 

Knaagdieren

Wij verkopen onder andere hamsters, cavia's en ratjes en gerbils in onze vestiging in Alphen a/d Rijn. Om jouw knaagdier goed te verzorgen ben je bij ons aan het juiste adres!

Veel lekkernijen, droogvoer, speeltjes, diverse soorten hooi en stro en natuurlijk prachtige binnen- en buitenhokken.

 

 

Producten voor knaagdieren in ons assortiment

Op de dierenafdeling van onze tuincentra zijn niet alleen knaagdieren zelf te vinden, maar ook producten om de knaagdieren te verzorgen. In ons tuincentrum worden de levende dieren hartstikke goed verzorgd en wij willen natuurlijk dat dit bij jou thuis ook mogelijk is. Hierom hebben wij een ruim assortiment aan producten voor knaagdieren, waaronder voor de volgende knaagdieren:

  • Cavia's
  • Hamsters
  • Ratten
  • Muizen
  • En nog veel meer...

Mocht je op zoek zijn naar een knaagdier als huisdier, dan ben je natuurlijk van harte welkom om onze dieren te komen bekijken. Knaagdieren zijn geschikte huisdieren voor kinderen. Je zult wel moeten investeren in kooien, voedsel en speelgoed. Knaagdieren zijn geliefde dieren in Nederland, vooral aangezien zij veel gezelligheid meebrengen. 

hamster-cavia-kopen

Een cavia kopen bij Tuincentrum de Bosrand

Ben je op zoek naar een gezonde en leuke cavia voor bij jou thuis? Dan kun je terecht bij onze vestiging in Alphen a/d Rijn. Een cavia brengt liefde mee, maar heeft veel aandacht nodig. Cavia's kunnen niet goed alleen overleven en hierdoor zal je er altijd twee tegelijkertijd moeten aanschaffen. Een cavia kopen is natuurlijk niet niks, het is een commitment die je aangaat met het dier. Met de juiste verzorging kun je jarenlang van de liefde van een cavia genieten. Kom langs bij ons tuincentrum om jouw nieuwe cavia uit te zoeken en koop direct alle producten die je nodig hebt om de cavia een leuk leven te geven. Denk hierbij aan een hok, voedsel en speelgoed!

knaagdieren-de-bosrand

Hamsters: klein maar fijn

Hamsters zijn kleine dieren, maar ideaal als huisdier voor een kind. Het zijn knaagdieren die vooral 's nachts erg actief kunnen zijn, maar ook vinden zij het fijn om te knuffelen. Een hamster als eerste huisdier voor een kind is een goed idee, aangezien zij zo de verantwoordelijkheid die bij een huisdier komt kijken, goed kunnen leren. Een hamster heeft niet alleen voeding en water nodig, maar ook een goed hok met een rad erin. Hamsters rennen graag in een rad en dit is ook nog eens leuk om naar te kijken! Kom naar één van onze vestigingen om alle producten voor jouw hamster te kopen!

Ratten en muizen: minder populair, maar ontzettend leuk

Ratten en muizen zijn knaagdieren die minder populair zijn om als huisdier te houden in Nederland, maar Tuincentrum de Bosrand weet wat deze leuke dieren te bieden hebben. In ons tuincentrum kun je ratjes kopen, maar ook alle producten die hierbij komen kijken. Ben je op zoek naar een nieuw huisdier wat niet zo gewoon is? Dan is een rat of muis zeker wat voor jou!

Advies of vragen over knaagdieren? Kom langs!

Heb je advies nodig over bijvoorbeeld het kopen van een hamster? Dan nodigen wij je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze dierenafdeling. Op deze afdeling zijn medewerkers die ook nog eens dierenliefhebbers zijn. Zij vertellen je graag over de dieren en wat hier allemaal bij komt kijken. Hopelijk zien wij je snel terug!

Heb je een konijn aangeschaft? Bezoek dan de dierenafdeling en bekijk ons assortiment voor konijnen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 42 van 42 producten