• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Tuinkussens

U heeft net een nieuw tuinmeubel aangeschaft en er al een mooi plekje voor gevonden in de tuin, maar het belangrijkste ontbreekt nog: de tuinkussens. Of bent u inmiddels uitgekeken op de oude tuinkussens en bent u op zoek naar iets nieuws? Met tuinkussens kunt u oneindig variëren: van rustige en neutrale zwarte zittingen tot bloemrijke bankkussens. Op deze manier kunt u elk seizoen een nieuwe sfeer creëren, en geeft u de tuin pas echt uw eigen stijl. Bent u benieuwd naar ons assortiment aan tuinkussens? Kom dan eens langs bij Tuincentrum De Bosrand.

Tuinkussens-groot-kopen

Tuinkussens-inspiratie

Uw keuze tuinkussens

Iedere tuin en balkon is natuurlijk anders. Dit zorgt ervoor dat ook iedereen verschillende soorten tuinmeubelen in de tuin heeft staan. Zo kiest de een eerder voor een dining set, terwijl u wellicht liever een loungeset in de tuin heeft staan. Aangezien er ontzettend veel verschillende soorten tuinmeubelen bestaan, hebben wij ook veel soorten tuinkussens in ons assortiment. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd het perfecte tuinkussen kunt vinden, voor wat voor tuinmeubel u ook een tuinkussen zoekt. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende soorten tuinkussens:

  • Stoelkussens
  • Loungekussens
  • Kussens als decoratie

Of u nu op zoek bent naar de zachtste kussens of de kussens met het meest opvallende motief; Tuincentrum de Bosrand heeft het allemaal. Kom langs bij één van onze vestigingen om ons complete assortiment tuinkussens te komen bekijken. 

Tuinkussens-kussens-tuin

Stoelkussens en loungekussens van de beste kwaliteit

Niet alleen vindt u een uitgebreid assortiment stoelkussens en loungekussens in ons tuincentrum, ook bieden wij u tuinkussens van de beste kwaliteit. Stoelkussens zijn kussens die ervoor zorgen dat u nog langer buiten in de tuin kunt dineren, of dat u langer van het zonnetje kunt genieten op een verstelbare tuinstoel. Op onze afdeling tuinkussens zult u veel verschillende soorten tuinkussens vinden. Naast dat zij in verschillende soorten te koop zijn, gaan de tuinkussens uit ons assortiment ook met de trends mee. Ieder seizoen kunt u bij Tuincentrum de Bosrand terecht voor het laatste aanbod aan stoelkussens en loungekussens. Loungeset kussens kopen kan soms nogal lastig zijn, aangezien u een specifieke maat nodig heeft die wellicht niet altijd te vinden is in ons assortiment. U kunt altijd hulp vragen aan de medewerkers in één van onze vestigingen en zij helpen u dan graag verder. Bij vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Kussens als decoratie kopen bij Tuincentrum De Bosrand

Niet alleen dienen kussens natuurlijk om meer te kunnen genieten van de tuinmeubelen, ook geven tuinkussens stijl en smaak aan uw tuin of balkon. U kunt met tuinkussens namelijk precies de stijl van uw tuin bepalen. Gaat u voor de strandlook of toch liever voor tuinkussens in een bepaalde kleur? Het kan allemaal! Maak uw tuin helemaal eigen met de tuinkussens van Tuincentrum De Bosrand. 

Tuinkussens kopen bij Tuincentrum De Bosrand

Om uw tuin een nieuwe, frisse look te geven komt u natuurlijk naar Tuincentrum De Bosrand om tuinkussens te kopen. Ons assortiment is ruim en wij bieden u een lage prijs. Om ons gehele assortiment tuinkussens te bekijken komt u natuurlijk naar één van onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar of Woerden. Ook vindt u in deze vestigingen genoeg inspiratie om uw tuin in te richten! Wij hopen u snel terug te zien; onze medewerkers staan al voor u klaar!

Tuinkussenbox

Een tuinkussenbox zorgt ervoor dat uw tuinkussens veilig opgeborgen kunnen worden. In deze boxen zijn uw tuinkussens beschermd tegen factoren van buitenaf en blijven zij zo nog langer mooi. Niet alleen is de opbergbox voor tuinkussens fijn om de tuinkussens langer mooi te houden, maar ook is het handig om uw tuinkussens dichtbij u te hebben. Zo kunt u deze gemakkelijk pakken als u in de tuin wilt gaan zitten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 59 producten