• Tuinmeubelen

    Tuinmeubelen

    Tuinmeubelen

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Specials

Heeft u alle tuinmeubelen die u wenst in de tuin staan, maar mist er toch nog iets? Dan kunt u een kijkje nemen bij ons assortiment specials. De specials zijn tuinmeubelen die niet onder de overige categorieën vallen, maar die niet mogen ontbreken in uw tuin of op het balkon. U vindt deze afdeling ook bij ons verschillende vestigingen. Door online alvast een kijkje te nemen, doet u alvast inspiratie op. Kom langs en bekijk ons gehele assortiment tuinmeubelen bij één van onze vestigingen in Alphen a/d Rijn, Wassenaar, Rijsbergen, Woerden of Oegstgeest. 

Partytent kopen bij Tuincentrum De Bosrand

Een partytent is ideaal voor als u een feest geeft in de tuin, maar bang bent dat het gaat regenen. Als u een partytent in de schuur heeft staan, dan bent u ervan verzekerd dat uw buitenfeesten altijd door kunnen gaan; regen of geen regen! Zorg dat u goed voorbereid bent en schaf uw partytent van het merk Royal Seasons nu aan bij Tuincentrum De Bosrand. In ons assortiment vindt u verschillende soorten partytenten, waaronder opvouwbare partytenten. Deze nemen bijna geen ruimte in en kunnen gemakkelijk opgezet worden.

Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine partytent, Tuincentrum De Bosrand heeft het allemaal. Wist u dat u ook verschillende partytenten aan elkaar kunt koppelen? Zo kunt u ook grote ruimtes voorzien van een regenbestendig dak. 

partytent-online-bestellen

Ligbedden kopen: ultiem genieten van het Nederlandse zonnetje

Op vakantie naar de zon gaan is natuurlijk heerlijk, maar genieten van het zonnetje in eigen land is ook niet mis! Met de ligbedden van Royal Seasons kunt u optimaal genieten van de zon in uw tuin. Wij hebben onder andere een ligbed in de kleur antraciet en voordat de zon begint door te breken kunt u al van dit ligbed genieten in uw tuin. Heeft u genoeg van de zon, maar wilt u toch van het buitenleven genieten? Dan zijn parasols en schaduwdoeken de ideale oplossing!

ligbedden-bestellen

Partytent kopen bij Tuincentrum De Bosrand

Wist u dat het ontzettend gemakkelijk is om de specials te kopen bij Tuincentrum De Bosrand? Kom langs in één van onze vestigingen. Heeft u vragen over ons assortiment specials? Kom dan naar één van onze tuincentra of neem contact met ons op. 

Parasols en schaduwdoeken kopen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten