• Tuinmeubelen

    Tuinmeubelen

    Tuinmeubelen

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Dining meubelen

In de tuinmeubel showroom van tuincentrum De Bosrand vindt u diverse soorten dining meubelen. Ga met familie of vrienden lekker eten en blijf lang natafelen in één van onze comfortabele dining sets. In de vestigingen van De Bosrand vindt u een ruim aanbod met dining meubelen van Royal Seasons. Dit exclusieve merk heeft een collectie van hoogwaardig en weerbestendige tuinsets. Voor advies en tips bent u in één van onze winkels van harte welkom!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 20 van 20 producten

Hoe moeten dining sets worden onderhouden?

Heeft u nieuwe dining meubelen gekocht? Dan bent u hier vast en zeker heel blij mee. Laat die zomer maar komen waarin u heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren aan uw nieuwe tuinset. Wanneer u nog langer plezier wilt hebben van de tuinmeubelen, raden wij u aan om deze goed te onderhouden. De levensduur wordt verlengd waardoor u veel langer plezier heeft van uw dining meubelen. De tuinmeubelen van Royal Seasons zijn gemaakt van verschillende materialen. Per materiaalsoort is het verschillend hoe u deze het best kunt onderhouden. Wij leggen u graag uit hoe u dit het best kunt doen:

  • Teak- of houten tuinmeubelen - Wanneer u teak- of houten tuinmeubelen heeft, moet u er rekening mee houden dat deze wat meer aandacht nodig hebben. Viezigheid kan namelijk snel in het hout trekken en voor vlekken zorgen. Wij adviseren u om eerst altijd met warm water en sop de meeste vuiligheid te verwijderen van de tuinmeubels. Mocht er toch nog meer viezigheid op de tuinmeubels achterblijven, dan kunt u altijd teak- of hout reiniger gebruiken wat hier speciaal voor is gemaakt. Bij De Bosrand vindt u deze producten, maar vraag gerust om advies aan één van onze medewerkers welk product u het best kunt gebruiken.
  • Metaal, staal of aluminium - De tuinmeubels gemaakt van deze materialen zijn gemakkelijk schoon te maken. Gebruik ook hier warm water en sop en het vuil is zo verdwenen. Mocht het toch zijn dat niet alles schoon wordt, gebruik dan speciale staal of metaal reiniger om de tuinmeubels goed schoon te krijgen.
  • Wicker - Als laatst hebben we de meest gebruikte materiaalsoort, namelijk wicker. Veel lounge sets en dining sets zijn gemaakt van dit onderhoudsvriendelijke materiaal. Wicker is een kunststof soort en daardoor gemakkelijk schoon te maken met warm water met een sopje. Even nadrogen met een droge doek en uw tuinset is weer helemaal schoon.

Tuincentrum De Bosrand | Tuinmeubelen | Dining meubelen | Dining sets

De trend van dit moment: lounge dining sets

Misschien heeft u er al een keer van gehoord: lounge dining sets. Dit is momenteel een echte trend. Kenmerkend aan de lounge dining set is dat het een combinatie is tussen de bekende lounge set en de dining set. Bij een lounge dining set zit u hoger, wat betekent dat de tafel hoger is, maar ook de stoelen zijn hoger. Doordat de hoge stoelen vaak voorzien zijn van zachte kussens, zit u comfortabel te dineren of borrelen aan uw lounge dining set. U vindt natuurlijk bij tuincentrum De Bosrand ook de normale dining sets met een mooie eettafel en bijpassende stoelen. Wij hebben een zeer ruim assortiment met dining sets van Royal Seasons. Het is zeker de moeite waard om onze showroom eens te komen bekijken. Ga dan ook eens zitten op één van onze tuinstoelen en bekijk de mooie, onderhoudsvriendelijke eettafels. De keuze is aan u!

Tuincentrum De Bosrand | Tuinmeubelen | Dining meubelen | Dining sets

Koop onderhoudsvriendelijke dining sets bij De Bosrand

Een groot voordeel van onze dining sets is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Met andere woorden: dan kunt u heerlijk genieten van de zon en lekker lang natafelen met familie of vrienden. Bezoek eens de tuinmeubel showroom van De Bosrand waar u alle tuinmeubelen vindt van Royal Seasons. Dit exclusieve merk heeft vele soorten tuinmeubelen in hun collectie en daarom zit er vast en zeker een mooie tuinset voor u tussen. U vindt onze winkels in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij De Bosrand!