• Barbecueën

    Barbecueën

Aanmaken, gas en kolen

Heb je een gasbarbecue of een houtskool barbecue? Dan kunnen aanmaakblokjes, briketten en gasflessen natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina 'Aanmaken, gas en kolen' vind je alle informatie over deze producten. Bij Tuincentrum De Bosrand vind je uiteraard nog meer van deze producten.

Een houtskool barbecue zonder kolen, daar heb je natuurlijk niet zoveel aan. Of met een gasbarbecue zonder gas kun je ook niet zoveel. Gelukkig verkopen wij bij Tuincentrum De Bosrand alles op het barbecue-gebied van aanmaken, gas en kolen.

Wat is het verschil tussen kolen en briketten?

Heb je een houtskool barbecue? Dan heb je ook houtskool of briketten nodig. Wanneer je denkt dat er geen verschil tussen deze twee zit, heb je het mis. Allereerst moet je een keuze tussen de twee maken en dat heeft te maken met de manier van grillen én het soort barbecue wat je heeft. Houtskool zal veel sneller verbranden, zorgt voor vlammen en heeft uiteindelijk een hogere temperatuur dan briketten. Houtskool kun je dan ook beter gebruiken wanneer je meteen wilt kunnen grillen en de temperatuur hoog moet zijn. Heb je een barbecue die je kunt afsluiten? Dan kun je beter voor briketten kiezen. Briketten blijven namelijk langer op temperatuur en is dan ook ideaal voor vlees wat langzaam gegaard moet worden.

Kolen, briketten en gas vindt u bij De Bosrand

Briketten, kolen en aanmaakblokjes van Weber

In de vestigingen van De Bosrand verkopen wij diverse barbecues van Weber. Naast de barbecues vind je ook passende barbecue accessoires. Om het barbecueën helemaal compleet te maken vind je ook nog Weber Briketten, Weber houtskool en Weber Aanmaakblokjes bij De Bosrand. Bij ons kun je dus terecht voor een ruim en compleet Weber assortiment.

Aanmaakblokjes kopen bij De Bosrand

Voor aanmaakblokjes, kolen en briketten ben je bij De Bosrand dus op het juiste adres. Wil je meer informatie over deze producten? Vraag het gerust aan één van de medewerkers. Je vindt onze winkels in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar en Woerden. Kom langs in één van onze winkels voor het volledige aanbod.