• Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

.

Aanmaken, gas en kolen

Heeft u een gasbarbecue of een houtskool barbecue? Dan kunnen aanmaakblokjes, briketten en gasflessen natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina 'Aanmaken, gas en kolen' vindt u informatie over deze producten. Bij Tuincentrum De Bosrand vindt u nog meer van deze producten.

Een houtskool barbecue zonder kolen, daar heeft u niet zoveel aan. Of met een gasbarbecue zonder gas kunt u ook niet zoveel. Gelukkig verkopen wij bij Tuincentrum De Bosrand alles op het barbecue-gebied van aanmaken, gas en kolen.

Wat is het verschil tussen kolen en briketten?

Heeft u een houtskool barbecue? Dan heeft u ook houtskool of briketten nodig. Wanneer u denkt dat er geen verschil tussen deze twee zit, heeft u het mis. Allereerst moet u een keuze tussen de twee maken en dat heeft te maken met de manier van grillen én het soort barbecue wat u heeft. Houtskool zal veel sneller verbranden, zorgt voor vlammen en heeft uiteindelijk een hogere temperatuur dan briketten. Houtskool kunt u dan ook beter gebruiken wanneer u meteen wilt kunnen grillen en de temperatuur hoog moet zijn. Heeft u een barbecue die u kunt afsluiten? Dan kunt u beter voor briketten kiezen. Briketten blijven namelijk langer op temperatuur en is dan ook ideaal voor vlees wat langzaam gegaard moet worden.

Kolen, briketten en gas vindt u bij De Bosrand

Briketten, kolen en aanmaakblokjes van Weber

In de vestigingen van De Bosrand verkopen wij diverse barbecues van Weber. Naast de barbecues vindt u ook passende barbecue accessoires. Om het barbecueën helemaal compleet te maken vindt u ook nog Weber Briketten, Weber houtskool en Weber Aanmaakblokjes bij De Bosrand. Bij ons kunt u dus terecht voor een ruim en compleet Weber assortiment.

Aanmaakblokjes kopen bij De Bosrand

Voor aanmaakblokjes, kolen en briketten bent u bij De Bosrand dus op het juiste adres. Wilt u meer informatie over deze producten? Vraag het gerust aan één van de medewerkers. U vindt onze winkels in Alphen a/d Rijn, OegstgeestRijsbergen, Wassenaar en Woerden. Kom langs in één van onze winkels voor het volledige aanbod.